• Kulkee kirjepostina

Linnunpönttö ja makiaa

0354
Arvosana 

Mahtuu kirjepostina!

Kustomointi

Tallenna kustomointisi, jotta voit lisätä tuotteen ostoskoriin.
  • 250 merkkiä max
  • Ei valittua tiedostoa .png .jpg .gif
Saatekortti

Määräalennukset

Määrä Hinta Säästät
50 35,15 € Jopa 92,50 € alennusta
100 33,30 € Jopa 370,00 € alennusta
300 31,45 € Jopa 1 665,00 € alennusta
37,00 €
Sisältää alv:n
Määrä

 

Lahjalähetys? Lisää saatekortti omalla tekstilläsi Kassasivulla.

 

Voit lähettää lahjan suoraan vastaanottajalle.

Kuvaus

Linnunpönttö ja Makiainen-täytesuklaat 2x50g

----

Tämä lahjasetti on mainio valinta kenelle tahansa pihapiirin elämää ja luontoa seurailevalle. Herkkuhetken kera tietysti.

Laadukkaasta koivuvanerista valmistettu KOLO Design linnunpönttö on pitkäikäinen ja ekologinen kotimainen tuote. Materiaalina käytetyn koivuvanerin sekä tuulettuvan alapohjan ansiosta pönttö kestää ankarissakin olosuhteissa ja tarjoaa viihtyisän kodin linnuille vuosiksi. Pöntön kasaaminen käy kätevästi ilman työkaluja, ja se on suunniteltu erityisesti talitiaisille, kirjosiepoille ja lapintiaisille.

Seurakseen linnunpönttö saa tässä lahjalähetyksessä kaksi mielenkiintoista Makiaistamme, täytesuklaidemme kestohittejä kumpainenkin. Tummakuorrutteisen täytesuklaan sisuksista löytyy ihana kinuskinen maitosuklaatäyte, jossa makuaistimuksen täydentävät suolahiput. Toisessa Makiaisessa sitruuna ja salmiakki paiskaavat kättä valkosuklaan kanssa tavalla, joka maistuu kielellä vielä pitkään. 

Lahja on lähetysvalmis, ja toimitamme sen haluamaasi osoitteeseen. Lahja on lähetettävissä suoraan vastaanottajan postiluukkuun/-laatikkoon. Herkut pakataan lahjakuoreen tai kääritään silkkilahjapaperiin toimitustavasta riippuen. Silkkipaperikäärintää käytetään, kun lähetys toimitetaan yksittäiseen osoitteeseen matalana postiluukusta mahtuvana pakettina.

---

HALUATKO LAHJALÄHETYKSEEN SAATEKORTIN HALUAMALLASI TEKSTILLÄ? Saat sen veloituksetta tilauksen viimeistelyvaiheessa Kassanäkymässä. Emme liitä lahjalähetykseen mukaan tilausasiakirjoja tai hintatietoja. Kortilla kerrot, keneltä lahja on. Yritysasiakkaille postituspalvelut myös suuremmille lahjamäärille, ole hyvä ja ota yhteyttä myyntiimme.

 

Tuotteen ominaisuudet
0354
Arvostelut

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Kirjoita oma arvostelusi

Linnunpönttö ja makiaa

Linnunpönttö ja makiaa

Mahtuu kirjepostina!

Kirjoita oma arvostelusi
4 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Seuraa meitä Facebookissa