Ole hyvä ja jätä viestisi


Vastaamme yhteydenottoosi sähköpostitse

Ole hyvä ja jätä viestisi

Karpalokuohu 75cl

89
Arvosana 
16,95 €
Sisältää alv:n
Määrä

 

Valmiisiin lahjapakkauksiin sisältyy personoitu kortti

 

Voit lähettää lahjan suoraan vastaanottajalle.

Kuvaus

Karpalokuohujuoma 75 cl

----

Karpalokuohu huumaa nauttijansa jo tuoksullaan. Hiilihapotettu juoma on valmistettu puhtaista luonnon antimista ja sopii erinomaisesti raikkaaksi aperitiiviksi. Juoma ei ole valmistettu käymismenetelmällä, joten se on täysin alkoholiton - sopiva alkumalja kaikille, myös lapsille sekä raskaana oleville.

Jokainen lasillinen on valmistettu käsityönä, laatua vaalien, Pohjois-Karjalan Jakokoskella sijaitsevalla Kiiskisten sukutilalla. Karpalokuohun täysmehupitoisuus on 22 %, joten aito marjan maku poreilee siinä vahvana ja raikkaana. Varhaisen syysaamun ja pikkupakkasen voi melkein tuntea kielellään. Jaloihin juomiin kirpeä karpalo tuo oivasti makua ja luonnetta.

Valmistaja KontioMehu on Pohjois-Karjalan vanhin edelleen toimiva mehuasema. Omille hyvin hoidetuille ja korkealaatuisille herukkaviljelmille löydettiin jatkojalostusmahdollisuuksia, ja toiminta pääsi käyntiin vuonna 1980. Perustajia Pauli ja Marja Kiiskistä muistettiin vuonna 1990 valtakunnallisella Vuoden maaseutuyrittäjä -kunniapalkinnolla.

Nykyinen yrittäjä Pasi Kiiskinen otti marjaviljelmät, jalostamon ja vastuun yrityksen liiketoiminnasta ylpeänä vastaan vuonna 2004. Marjojen jalostaminen innovatiivisiksi, kuluttaja- ja asiakaslähtöisiksi tuotteiksi on sydänasia, jota Pasi perheineen toteuttaa päivittäin työssään. KontioMehun vahvuuksia ovat aina olleet iloinen, asiakaslähtöinen palvelu sekä aidoista marjoista jatkojalostetut laadukkaat mehutuotteet.

Kuohujuoma toimitetaan kovakartonkisessa pullorasiassa.

Ainesosat: karpalotäysmehu 22 %, vesi, hiilidioksiidi, sokeri, kaliumsorbaatti ja natriumbentsoaatti. Ingredients: saft av tranbär 22%, vatten, koldioxid, socker, kaliumsorbat och natriumbensoat.

Tuotteen ominaisuudet
KontioMehu
89
Arvostelut

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Kirjoita oma arvostelusi

Karpalokuohu 75cl

Karpalokuohu 75cl

Kirjoita oma arvostelusi
16 other products in the same category:

Seuraa meitä Facebookissa