Ole hyvä ja jätä viestisi


Vastaamme yhteydenottoosi sähköpostitse

Ole hyvä ja jätä viestisi

Inkiväärihunaja 250g

00012
Arvosana 
6,95 €
Sisältää alv:n
Määrä

 

Valmiisiin lahjapakkauksiin sisältyy personoitu kortti

 

Voit lähettää lahjan suoraan vastaanottajalle.

Kuvaus

Inkiväärihunaja 250g

----

Inkiväärillä maustettu hunaja on jännittävä luonnonherkku. Kokeile vaikkapa puuron kanssa!

Vanha maustekasvi inkivääri sopii loistavasti myös kotoiseen hunajaan. Aromikasta yhdistelmää myymme Pesosen Mehiläistarhojen 250 gramman erässä lasipurkissa. Kokeile inkiväärihunajaa vaikkapa puuron, jogurtin tai juustojen kera. Voit sujauttaa luonnonmakeaa myös leivällesi tai käyttää sitä ruuanlaitossa. Vain yli 1-vuotiaille.

Monipuolinen kukkakirjo antaa maun ja värin

Pesosten pehmeä ja hienokiteinen hunaja on peräisin monipuolisilta kukkalaitumilta Sastamalan, Hämeenkyrön ja Ylöjärven maisemista, joita kirjavoittavat pellot, metsät ja pienet vesistöt. Hunajan pääsatokasvina on yleisesti metsävadelma. Seudun kasvusto on monipuolinen, mikä antaa vaihtelua hunajan aromiin ja väriin. Mehiläistenhoito on hellävaraista puuhaa, jossa tarhuri työskentelee luonnon helmassa ja luonnon ehdoilla. Pesoset uppoutuvat työhönsä sopusoinnussa maalaisympäristönsä kanssa ja jyrähtävät tiukasti ei esimerkiksi geenimuuntelulle.

Tiesitkö tämän hunajasta?

Hunaja on luonnon oma makeutusaine, jota voi käyttää kaikessa ruuanvalmistuksessa tavallisen sokerin sijaan. Hunaja on sataprosenttisesti luonnontuote. Siihen ei ole lisätty mitään. Siitä ei ole poistettu mitään. Hunajassa on suojaravintoaineita, entsyymejä, hivenaineita ja vitamiineja, jotka auttavat meitä voimaan hyvin. Hunaja tallettaa kesän energian, josta kelpaa ammentaa koko pitkän talven ajan.AINESOSAT: Ainesosat: Hunaja, inkivääri.

Tuotteen ominaisuudet
00012
Arvostelut

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Kirjoita oma arvostelusi

Inkiväärihunaja 250g

Inkiväärihunaja 250g

Kirjoita oma arvostelusi
16 other products in the same category:
Tämän tuotteen hankkineet ostivat myös:

Seuraa meitä Facebookissa