Ole hyvä ja jätä viestisi


Vastaamme yhteydenottoosi sähköpostitse

Ole hyvä ja jätä viestisi

Tasku-ksylitolipastillit Savuterva

0305
Arvosana 

Määräalennukset

Määrä Alennus Säästät
100 10% Jopa 32,00 € alennusta
300 15% Jopa 144,00 € alennusta
3,20 €
Sisältää alv:n
Määrä

 

Valmiisiin lahjapakkauksiin sisältyy personoitu kortti

 

Voit lähettää lahjan suoraan vastaanottajalle.

Kuvaus

Täysksylitolipastillit Savuterva 25g

----

Kiteen Puhoksessa valmistettavat ksylitolipastillit ovat pienen mutta kasvuvoimaisen perheyrityksen Narskuttelu Oy:n luomuksia. Ksylitolin säännöllinen, päivittäinen käyttö ruokailujen jälkeen on fiksu tapa. Peltipurkkiin pakatut pastillit kulkevat kätevästi mukana. Kannessa on kierre, minkä ansiosta ei tule pelkoa siitä, että pastillit levahtaisivat esimerkiksi käsilaukun nurkkiin tai taskun pohjalle.

Tyylikäs pastillirasia sopii erinomaisesti myös osaksi herkkulahjakokonaisuutta! Kokonsa puolesta rasia voidaan toimittaa myös kirjepostissa. Tuote on vegaaninen, gluteeniton, soijaton, kosher, laktoositon ja maidoton. 

Me Suklaatilallakin kannustamme huolehtimaan hampaista päivittäin! Imeskele 1-2 pastillia jokaisen aterian jälkeen. Maksimiannos vuorokaudessa on 6 pastillia. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. 

Narskuttelu Oy valmistaa ksylitolipastillien lisäksi muitakin laadukkaita hammashygieniatuotteita. Narskuttelu on kolme henkeä työllistävä kasvuvoimainen ja idearikas perheyritys, jolle maailma on markkina.

Aineosat: Makeutusaine ksylitoli (90 %), karboksimetyyliselluloosa, kalsiumfosfaatti, magnesiumstearaatti, luonnonmukaiset aromit.

Tuotteen ominaisuudet
Narskuttelu Oy
0305
Arvostelut

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Kirjoita oma arvostelusi

Tasku-ksylitolipastillit Savuterva

Tasku-ksylitolipastillit Savuterva

Kirjoita oma arvostelusi
Tämän tuotteen hankkineet ostivat myös:

Seuraa meitä Facebookissa