Tasku-ksylitolipastillit Savuterva

0305
Arvosana 
3,20 €
Sisältää alv:n
Määrä

 

Lahjalähetys? Lisää saatekortti omalla tekstilläsi Kassasivulla.

 

Voit lähettää lahjan suoraan vastaanottajalle.

Kuvaus

Täysksylitolipastillit Savuterva 25g

----

Kiteen Puhoksessa valmistettavat ksylitolipastillit ovat pienen mutta kasvuvoimaisen perheyrityksen Narskuttelu Oy:n luomuksia. Ksylitolin säännöllinen, päivittäinen käyttö ruokailujen jälkeen on fiksu tapa. Peltipurkkiin pakatut pastillit kulkevat kätevästi mukana. Kannessa on kierre, minkä ansiosta ei tule pelkoa siitä, että pastillit levahtaisivat esimerkiksi käsilaukun nurkkiin tai taskun pohjalle.

Tyylikäs pastillirasia sopii erinomaisesti myös osaksi herkkulahjakokonaisuutta! Kokonsa puolesta rasia voidaan toimittaa myös kirjepostissa. Tuote on vegaaninen, gluteeniton, soijaton, kosher, laktoositon ja maidoton. 

Me Suklaatilallakin kannustamme huolehtimaan hampaista päivittäin! Imeskele 1-2 pastillia jokaisen aterian jälkeen. Maksimiannos vuorokaudessa on 6 pastillia. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. 

Narskuttelu Oy valmistaa ksylitolipastillien lisäksi muitakin laadukkaita hammashygieniatuotteita. Narskuttelu on kolme henkeä työllistävä kasvuvoimainen ja idearikas perheyritys, jolle maailma on markkina.

Aineosat: Makeutusaine ksylitoli (90 %), karboksimetyyliselluloosa, kalsiumfosfaatti, magnesiumstearaatti, luonnonmukaiset aromit.

Tuotteen ominaisuudet
Narskuttelu Oy
0305
Arvostelut

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Kirjoita oma arvostelusi

Tasku-ksylitolipastillit Savuterva

Tasku-ksylitolipastillit Savuterva

Kirjoita oma arvostelusi

Seuraa meitä Facebookissa