Ole hyvä ja jätä viestisi


Täytä kaikki kohdat, kiitos.

Ole hyvä ja jätä viestisi

Lieska pöytäkynttilä lime - L

6060
Arvosana 
16,50 €
Sisältää alv:n
Määrä

 

Valmiisiin lahjapakkauksiin sisältyy personoitu kortti

 

Voit lähettää lahjan suoraan vastaanottajalle.

Kuvaus

Lieska pöytäkynttilä lime 6x6x16 cm

---

 

Tulenlieskaa, aallonharjaa, enkelinsiipeä tai tuulessa heiluvaa heinikkoa muistuttava kuviointi tekee kynttilästä monikäyttöisen. L-koon nelikulmaisen pöytäkynttilän koko on 6 x 6 x 16 cm, ja sen paloaika on noin 75 tuntia. Kynttilään ei ole lisätty tuoksuaineita.

 

Suositeltava polttoaika kerrallaan on noin 4-5 tuntia tai niin kauan että vaha on sulaa reunoille asti. Jos sydänlangan kärkeen kertyy hiiltä, sammuta kynttilä ja lyhennä sydänlankaa. Älä jätä palavaa kynttilää valvomatta.

 

Kalevantulen kynttilät valmistetaan ammattikäsityönä Keski-Suomessa, Multialla.

 

Tiesitkö tämän?

 

Miksi kynttilään tulee kuoppa?

Kynttilään muodostuu kuoppa sydänlangan ympärille silloin, kun kynttilää poltetaan liian vähän aikaa kerrallaan. On suositeltavaa polttaa pöytäkynttilöitä aina sen verran, että sula vaha yltää reunaan asti – ainakin muutamalla ensimmäisellä kerralla. Jos kynttilää polttaa aina niin vähän aikaa, että vaha on sulanut vain pieneltä alueelta, kynttilään jää paksu kuori ja se menee vähän hukkaan. Jos isolle pallokynttilälle on käynyt näin, hyödynnä se lyhtynä polttamalla kuopassa tuikkukynttilää.

 

Jääkö kynttilästä reunat?

Kynttilästä jää paksut reunat, jos kynttilää ei ole poltettu kerrallaan reunoille asti. Polttoajat riippuvat mm. kynttilävahan koostumuksesta ja laadusta, sydänlangan vahvuudesta, kynttilän koosta ja huonelämpötilasta. Mitä kookkaampi kynttilä, sitä pidemmät paloajat se vaatii palaakseen kauniisti. Myös kynttilän muoto vaikuttaa siihen, jääkö reunoja. Parhaan lopputuloksen varmistamiseksi kynttilää on hyvä polttaa aina sen verran kerrallaan, että sula vaha ulottuu reunaan asti. Erityisesti muutamalla ensimmäisellä kerralla on tärkeää varmistaa, että kynttilä ehtii palaa tarpeeksi pitkään.

(Lähde: Kalevantuli Oy)

Tuotteen ominaisuudet
Kalevantuli
6060
Arvostelut

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Kirjoita oma arvostelusi

Lieska pöytäkynttilä lime - L

Lieska pöytäkynttilä lime - L

Kirjoita oma arvostelusi
16 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Seuraa meitä Facebookissa