Ole hyvä ja jätä viestisi


Vastaamme yhteydenottoosi sähköpostitse

Ole hyvä ja jätä viestisi

Ruusurasia 45g

0259
Arvosana 
4,50 €
Sisältää alv:n
Määrä

 

Valmiisiin lahjapakkauksiin sisältyy personoitu kortti

 

Voit lähettää lahjan suoraan vastaanottajalle.

Kuvaus

Konvehtirasia 45g

----

 

Suosittu lahjarasiamme nyt myös kätevässä neljän konvehdin koossa! Ruusurasia soveltuu mainiosti pikkulahjaksi esimerkiksi ystävälle tai tuttavalle tai juhlahetkiin osana isompaa lahjakokonaisuutta, esimerkiksi kukkasten kera. Nautitaan hyvässä seurassa - itsesi tai muiden.


Rasia sisältää neljä Suklaatilan käsin tehtyä konvehtia. Makumaailman muodostavat metsämansikka, mesimarja, appelsiini ja vadelma.


 

ruusukollaasi_nettiRuusurasiat - onnittelusuklaita monenmoisia

 

Suklaatilan Ruusurasioiden sarjasta löydät viisi vaihtoehtoa: konvehtirasioita kolmessa koossa sekä kaksi suklaalevyä. Osa rasioista on personoitavissa omalla tervehdystekstilläsi, joka esittäytyy pakkauksessa näyttävästi kultafolioituna. Mikä Ruusurasioistamme sopisi sinun tarpeisiisi?

 

Vinkki: Voimme lähettää rasian myös suoraan lahjansaajalle. Esimerkiksi Pikkupaketti-lähetyksenä suklaat toimitetaan suoraan vastaanottajan postiluukkuun edullisin toimituskuluin. Pääset valitsemaan tilauksellesi erillisen toimitusosoitteen. Emme liitä lahjalähetysten mukaan lähete- ja hintatietoja. Muista kuitenkin kertoa onnittelutervehdyksessäsi, keneltä lahja on. Halutessasi voimme painattaa myös erillisen onnittelukortin. Voit tilata sen Ostoskori-näkymässä luetelluista lisäpalveluista.

Tuotteen ominaisuudet
Suklaatila
0259
Arvostelut

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Kirjoita oma arvostelusi

Ruusurasia 45g

Ruusurasia 45g

Kirjoita oma arvostelusi
14 other products in the same category:
Tämän tuotteen hankkineet ostivat myös:

Seuraa meitä Facebookissa