• Alennettu hinta

SoFi-soijakynttiläpakkaus - Havu

6070
Arvosana 
16,90 €
14,37 € Säästä 15%
Sisältää alv:n
Määrä

 

Lahjalähetys? Lisää saatekortti omalla tekstilläsi Kassasivulla.

 

Voit lähettää lahjan suoraan vastaanottajalle.

Kuvaus

SoFi-soijakynttiläpakkaus - Havu

---

 

SoFi-soijakynttiläpakkauksessa on yksi lasiin valettu kynttilä ja kolme täyttökynttilää. Kynttilät ovat havunvärisiä. Soijavaha palaa pitkään ja puhtaasti. 

 

Pakkauksen kynttilät on valettu nesteytyvästä vahasta, joten ne on poltettava astiassa. Yhden kynttilän paloaika on noin 20 tuntia. Kynttilän voi huoletta sammuttaa välillä, sillä sydänlanka on vahva eikä se “kuihdu”. Jäähtyessään vaha muodostaa tasaisen pinnan. Sydänlangan ympärille ei siten muodostu kuoppaa, vaikka kynttilän sammuttaisi lyhyenkin polttoajan jälkeen.

 

Kun kynttilä on palanut loppuun, poista lasin pohjasta sydänlangan pidikelaatta, puhdista lasi kuumalla vedellä ja tilkalla astianpesuainetta ja laita lasiin uusi täyttökynttilä. SoFi-lasiin sopivat myös soijatuikun täyttöpakkauksen kynttilät. Pakkauksessa on tekstit suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

 

Kalevantulen kynttilät valmistetaan ammattikäsityönä Keski-Suomessa, Multialla.

 

Tiesitkö tämän?

 

Mitä on soijavaha?

Soijavaha on kasvipohjainen vaha, jota saadaan soijakasvin pavuista. Soijakasvit, joista vaha on peräisin, kasvatetaan Pohjois-Amerikassa, joten niiden tieltä ei ole raivattu sademetsää. Soijavaha on biohajoavaa ja vesiliukoista ainetta, joka nokeaa vain hyvin vähän. Se on hyvin siedetty kynttilämateriaali myös allergisten asiakkaiden keskuudessa. Koska soijavaha on vesiliukoista, SoFi-soijakynttilän ja Soili-soijavahatuikun lasiastiat on helppo puhdistaa kuumalla vedellä. SoFi-pakkauksessa on valmiina kolme täyttökynttilää ja Soili-tuikkuun voi ostaa erikseen 6 kpl:een täyttökynttiläpakkauksia. Soili-täytöt sopivat myös SoFi-lasissa poltettaviksi.

(Lähde: Kalevantuli Oy)

Tuotteen ominaisuudet
Kalevantuli
6070
Arvostelut

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Kirjoita oma arvostelusi

SoFi-soijakynttiläpakkaus - Havu

SoFi-soijakynttiläpakkaus - Havu

Kirjoita oma arvostelusi
4 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Seuraa meitä Facebookissa