Ole hyvä ja jätä viestisi


Vastaamme yhteydenottoosi sähköpostitse

Ole hyvä ja jätä viestisi

Tampere sekoituskahvi 200g

46
Arvosana 
7,95 €
Sisältää alv:n
Määrä

 

Valmiisiin lahjapakkauksiin sisältyy personoitu kortti

 

Voit lähettää lahjan suoraan vastaanottajalle.

Kuvaus

Tampere-kahvisekoitus 200g

----

Tampere-sekoitus on reilun kaupan luomukahvi. Se on perinteinen, pehmeä ja täyteläinen kolmen lajikkeen sekoitus, jonka maussa on omenan hedelmäisyyttä ja pyöreän tasapainoinen suutuntuma.  Mokkamestareiden kahvien erinomaisen paahtotuloksen takaa käsityönä vintage-paahtokoneilla tehty, hidas paahtomenetelmä.

Tampere-sekoituksen paahtoaste on vaalea, ja kahvi sopii keitettäväksi noon pannu- kuin suodatusmenetelmille. Voit kokeilla jopa espressona. Annosteluohjeeksi sopii tuttu kahvimitallinen per kahvikuppi. 

Vuodesta 1990 toiminut Mokkamestarit valmistaa muun muassa alkuperäiskahvia, espressosekoituksia ja erilaisia maustekahveja. Yritys kuuluu erikoiskahvialan pioneereihin Suomessa. Kaikki kahvi paahdetaan käsityönä omassa kahvipaahtimossa Ylöjärvellä Teivon yrityspuistossa. Koepaahdossa Mokkamestarien kahviekspertit etsivät sopivimman paahtoasteen ja maistellen löytävät jokaisesta kahvista sen parhaat luontaiset ominaisuudet. Niiden pohjalta syntyy mitä erilaisimpia kahvisekoituksia moniin eri tarkoituksiin.Ainesosat: kahvi ja aromit. Valmistaja Mokkamestarit Oy. Ingredienser: kaffe och natural aromer. Tillverkare: Mokkamestarit Oy. Paino/vikt: 200g.

Tuotteen ominaisuudet
46
Arvostelut

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Kirjoita oma arvostelusi

Tampere sekoituskahvi 200g

Tampere sekoituskahvi 200g

Kirjoita oma arvostelusi
14 muuta tuotetta samassa kategoriassa:
Tämän tuotteen hankkineet ostivat myös:

Seuraa meitä Facebookissa