Ole hyvä ja jätä viestisi


Vastaamme yhteydenottoosi sähköpostitse

Ole hyvä ja jätä viestisi

Karpalokuohu 20cl

91
Arvosana 
4,95 €
Sisältää alv:n
Määrä

 

Valmiisiin lahjapakkauksiin sisältyy personoitu kortti

 

Voit lähettää lahjan suoraan vastaanottajalle.

Kuvaus

Karpalokuohu 20 cl

----

Karpalokuohu huumaa nauttijansa jo tuoksullaan. Hiilihapotettu juoma on valmistettu puhtaista luonnon antimista ja sopii erinomaisesti raikkaaksi aperitiiviksi. Juoma ei ole valmistettu käymismenetelmällä, joten se on täysin alkoholiton - sopiva alkumalja kaikille, myös lapsille sekä raskaana oleville. Pieni ja kätevä piccolopullo on omiaan vaikkapa piknikille tai osaksi herkkulahjaa!

Jokainen lasillinen on valmistettu käsityönä, laatua vaalien, Pohjois-Karjalan Jakokoskella sijaitsevalla Kiiskisten sukutilalla. Karpalokuohun täysmehupitoisuus on 22 %, joten aito marjan maku poreilee siinä vahvana ja raikkaana. Varhaisen syysaamun ja pikkupakkasen voi melkein tuntea kielellään. Jaloihin juomiin kirpeä karpalo tuo oivasti makua ja luonnetta.

Valmistaja KontioMehu on Pohjois-Karjalan vanhin edelleen toimiva mehuasema. Omille hyvin hoidetuille ja korkealaatuisille herukkaviljelmille löydettiin jatkojalostusmahdollisuuksia, ja toiminta pääsi käyntiin vuonna 1980. Perustajia Pauli ja Marja Kiiskistä muistettiin vuonna 1990 valtakunnallisella Vuoden maaseutuyrittäjä -kunniapalkinnolla.

Nykyinen yrittäjä Pasi Kiiskinen otti marjaviljelmät, jalostamon ja vastuun yrityksen liiketoiminnasta ylpeänä vastaan vuonna 2004. Marjojen jalostaminen innovatiivisiksi, kuluttaja- ja asiakaslähtöisiksi tuotteiksi on sydänasia, jota Pasi perheineen toteuttaa päivittäin työssään. KontioMehun vahvuuksia ovat aina olleet iloinen, asiakaslähtöinen palvelu sekä aidoista marjoista jatkojalostetut laadukkaat mehutuotteet.

Ainesosat: karpalotäysmehu 22 %, vesi, hiilidioksiidi, sokeri, kaliumsorbaatti ja natriumbentsoaatti. Ingredients: saftkoncentrat av tranbär22%, vatten, koldioxid, socker, kaliumsorbat och natriumbensoat. Valmistaja/Tillverkare: Kontiomehu.

Tuotteen ominaisuudet
KontioMehu
91
Arvostelut

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Kirjoita oma arvostelusi

Karpalokuohu 20cl

Karpalokuohu 20cl

Kirjoita oma arvostelusi
6 other products in the same category:
Tämän tuotteen hankkineet ostivat myös:

Seuraa meitä Facebookissa