Ole hyvä ja jätä viestisi


Vastaamme yhteydenottoosi sähköpostitse

Ole hyvä ja jätä viestisi

Omenacalvadoshyytelö

151
Arvosana 
7,50 €
Sisältää alv:n
Määrä

 

Valmiisiin lahjapakkauksiin sisältyy personoitu kortti

 

Voit lähettää lahjan suoraan vastaanottajalle.

Kuvaus

Omenacalvadoshyytelö 170g

----

 

Tertin kartanon kuultava herkullinen omenahyytelö terästetään calvadoksella. Tertin emäntien vuosien saatossa jalostama herkku sopii erinomaisesti lisukkeeksi vaikkapa juustoille sekä riista- ja linturuoalle.

Eteläsavolaisen Tertin kartanon ihmiset ja tapahtumat ovat piirtäneet omaa jälkeään historiaan jo vuosisatojen ajan. Jos vain seinät osaisivatkaan kertoa… Kuulisimme mitä tapahtui 1500-luvun rusthollissa ja ratsutilalla. Mitä päämajan upseerit taktikoivat talossa talvi- ja jatkosodan aikaisessa esikunnassa? Mitä puhuttiin Urho Kekkosen päivällispöydässä?

Myös kartanon ruokatuotteilla on pitkät perinteet. Salaisia reseptejä on vaalittu sukupolvelta toiselle. Tuotteiden raaka-aineet ovat ensiluokkaisia. Kartanon keittiössä osataan loihtia itse tuotetusta lähiruoasta kansainvälisen tason elämyksiä.
   

Ainesosat: sokeri, omenatäysmehu, tärkkelyssiirappi, calvados, hyytelöimisaine (pektiini), happamuudensäätöaine (sitruunahappo). Ingredienser: socker, äppeljuice, sirap, calvados, geleringsmedel (pektin), surhetsreglerande medel (citronsyra).

Tuotteen ominaisuudet
Tertin Kartano
151
Arvostelut

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Kirjoita oma arvostelusi

Omenacalvadoshyytelö

Omenacalvadoshyytelö

Kirjoita oma arvostelusi
5 other products in the same category:

Seuraa meitä Facebookissa