Tampere Tampella-suklaa

0174
Arvosana 
Valitse maito-, valko- tai tumma suklaa
5,90 €
Sisältää alv:n
Määrä

 

Lahjalähetys? Lisää saatekortti omalla tekstilläsi Kassasivulla.

 

Voit lähettää lahjan suoraan vastaanottajalle.

Kuvaus

Tampere Tampella-suklaa 80g

----

Tampella-suklaa on kesäisempi tuttavuus Tampere-suklaidemme sarjaan ja maistuva Tampere-aiheinen lahja monenlaiseen käyttöön. Suklaa on saatavilla niin maito-, valko- kuin tummanakin suklaana - valitse oma suosikkisi pudotusvalikosta.

Tampella-nimi juontaa Tampereen teollisuushistoriasta, joka on edelleen hyvin aistittavissa Tammerkosken yläjuoksun itärannalla säilyneistä vanhoista rakennuksista. Nykyisin Tampella on Tampereen kaupunginosa, jonka tunnusmerkkinä on entisen tehdasrakennuksen katolla sijaitseva vanha "Tampella"-kyltti. Pakkauksen kuvituksen on toteuttanut Ileart. 

Herkut syntyvät kotimaisena pientuotantona ja ammattikäsityönä omalla pajallamme Ylöjärven maaseudulla suklaamaakariemme osaavissa käsissä. 

 

Valinnoillamme haluamme myötävaikuttaa suklaatuotannon kestävyyteen, minkä vuoksi käyttämämme suklaa on Cacao-Trace-sertifioitua. Cacao-Trace vastaa kestävämmän ja läpinäkyvämmän kaakaon jakelutien, kaakaonviljelijöiden arjen tukemisen sekä paremmalta maistuvan suklaan tarpeeseen. Lue lisää >

Suklaatilan suklaille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-merkki. Meidän ilomme ja inspaatiomme on valmistaa lahjasi. Palvelemme sinua ilomielin. Kiitos, kun teet sinivalkoisen valinnan.

 


 

Tuotteen ominaisuudet
0174

Tilausviitteet

EAN13
6430039461758
Arvostelut

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Kirjoita oma arvostelusi

Tampere Tampella-suklaa

Tampere Tampella-suklaa

Kirjoita oma arvostelusi
4 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Seuraa meitä Facebookissa