Suklaalevy kuvalla

Arvosana 

Kustomointi

Tallenna kustomointisi, jotta voit lisätä tuotteen ostoskoriin.
  • 250 merkkiä max
Valitse maku

Määräalennukset

Määrä Hinta Säästät
20 6,52 € Jopa 33,58 € alennusta
40 5,64 € Jopa 102,28 € alennusta
100 4,67 € Jopa 352,60 € alennusta
300 4,22 € Jopa 1 194,60 € alennusta
500 3,58 € Jopa 2 310,20 € alennusta
8,20 €
Sisältää alv:n Toimitetaan 7-10 päivässä
Määrä

 

Lahjalähetys? Lisää saatekortti omalla tekstilläsi Kassasivulla.

 

Voit lähettää lahjan suoraan vastaanottajalle.

Kuvaus

Suklaalevy 80g omalla kuvapainatuksella

----  

Haluamallasi kuvalla varustettu suklaalevy toimii vaikkapa kiitoslahjana, kutsukorttina tai hyvän mielen terveisenä. Voit yllättää personoidulla suklaatervedyksellä perheenjäseniä, ystäviä, tuttavia ja sukulaisia. Reissultasikin voit lähettää postikortin sijaan suklaalevyn matkakuvallasi ja terveisilläsi varustettuna. Toimitamme tilauksesi haluamaasi osoitteeseen.

Voit lisätä suklaalevyn pakkaukseen sekä kuvan että tekstiä. Jos asioit mobiililaitteella, voit ottaa kuvan ja lisätä sen suoraan suunnittelueditoriin. Suklaan pakkaus on vahvaa pinnoitettua kartonkia (260 g/m2).

Yrityksille brändisuklaa!

Kustomoidulla pakkausilmeellä toteutettu suklaa sopii erinomaisesti yrityksille monentyyppisiin kohtaamisiin asiakkaiden, henkilökunnan ja yhteistyökumppanien kanssa. Pieni lahja ei katso vuodenaikaa tai erityistä juhlahetkeä, sillä aina voi ilahduttaa, kiittää ja palkita sopivasti suklaalla! Tämän suklaalevyn pakkauksen koko kansialue on kustomoitavissa, jolloin tilaa jää kosolti omalle brändille.

Vinkki: voit suunnitella suklaapakkauksen kansi-ilmeen esimerkiksi Canvalla tai muulla graafiseen suunnitteluun tarkoitetulla ohjelmalla. Kuva-ala on kooltaan 164 x 86 mm. Huomaa, että kuva-alueen reunukset ulottuvat hieman kannen taitosten yli pakkauksen sivulle. Tästä syystä esimerkiksi tekstejä ei kannta sijoittaa aivan kuva-alueen reunoille. Tallenna aineistosi korkearesoluutioisena (vähintään 300 dpi) kuvatiedostona ja sijoita se tämän jälkeen paikoilleen suunnittelueditorissamme.Valmistamme suklaalevysi ammattikäsityönä Suklaatilalla Ylöjärven maaseudulla. Minkämakuisen suklaan haluaisit? Valitse itse pudotusvalikosta löytyvistä vaihtohdoista!

Omalla pakkausilmeellä varustettu suklaalevy on tilaustyötuote, jonka valmistusaika on normaaleja varastotuotteita hieman pidempi, tyypillisesti noin viikko. Tuotteella ei ole minimitilausmäärää.

Aloita valitsemalla suklaamaku pudotusvalikosta. Sen jälkeen paina Siirry suunnitteluun.VINKKEJÄ:

Kuva sijoitetaan suunnittelueditorissa valkoiselle alueelle keskellä pakkausta. Kuva näyttää parhaalta, kun suurennat sen ulottumaan koko valkoisen alueen reunasta reunaan. Kuva-alue ulottuu hieman pakkauksen kannen reunojen yli.

Voit käyttää sekä vaaka- että pystykuvaa. Pystykuvan voi pyöräyttää suunnittelueditorissa kyljelleen kuva-aukon suuntaisesti.

Tuotteen ominaisuudet
Arvostelut

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Kirjoita oma arvostelusi

Suklaalevy kuvalla

Suklaalevy kuvalla

Kirjoita oma arvostelusi
4 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Seuraa meitä Facebookissa