Suojärven Suklaatila Oy on Ylöjärven maaseudulla Suojärven tilalla toimiva perheyritys.

Valmistamme kotitilallamme ammattikäsityönä ja pientuotantona suklaisia herkkuja, jotka on tarkoitettu tuomaan hyvää mieltä lahjan muodossa.

Erikoisuutemme ovat asiakkaan omalla pakkausilmeellä ja makuvalinnalla pienissäkin erissä toteutetut suklaat, jotka saavat sanomasi kolahtamaan. Palvelemme monipuolisesti yrityksiä, yhteisöjä ja yksityisiä erilaisissa lahjatarpeissa. Kun haluat viestiä tunteella – sano se suklaalla!

Yhteistyössä kaltaistemme pienvalmistajien kanssa toteutamme lisäksi erilaisia herkkulahjakokonaisuuksia. Niiden sisältö tulee omalta pajaltamme sekä ilman välikäsiä tutuilta emänniltä ja isänniltä sekä erikoistuotteita valmistavilta kotimaisilta pienyrityksiltä.

Maaseudun elinvoimaisuus, suomalainen työ ja ihmisten ilahduttaminen ovat meille sydämenasioita. Herkkukeidas peltojen äärellä on ollut tarinamme jo yli kymmenen vuoden ajan.

  • Perustettu 2007
  • Yrittäjät Katja ja Tomi Järvenpää
  • Liikevaihto 486 000 € (2020). Neljä työntekijää ja kausityöntekijöitä.

Sata vuotta tilan tarinaa

Sanovat elämää matkaksi ja yrittäjyyttä pitkän matkan urheilulajiksi. No, tämä reissu alkoi vanhasta navetasta ja karjakeittiöstä.

Herkut syntyvät ammattikäsityönä

Suklaidemme reseptit ja makumaailmat syntyvät omasta takaa, samettista suklaata on ihana työstää! Ja sitten on vielä Cacao-Trace.

Me valmistamme lahjanne

Suklaatilan hyviä et löydä jokaisesta kulmakaupasta ja verkon tusinasivuilta. Ja hyvä niin. Me ja kollegamme teemme teille lahjan, joka erottuu.

Suklaat omalla pakkausilmeellä

Valmistamme suklaalevyt brändisi pakkausilmeellä ja makuvalinnallasi joustavasti niin suurissa kuin pienissäkin erissä. Makeaa markkinointia!

Seuraa meitä Facebookissa