Valmistus ja vastuullisuus

Suojärven Suklaatila Oy (2128618-3)

Suklaatila on vuonna 2007 perustettu perheyritys, joka toimii Ylöjärven maaseudulla. Yhtiön omistavat Tomi ja Katja Järvenpää. Suklaatila täyttää tilaajavastuulain velvoitteet ja kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokkaan (Bisnode). Suklaillemme on myönnetty Avainlippu-merkki, ja olemme Suomen Yrittäjien jäsenyritys. Valinnoillamme haluamme myötävaikuttaa suklaatuotannon kestävyyteen, minkä vuoksi käyttämämme suklaa on Cacao-Trace-sertifioitua.

Valmistus

Suklaillemme on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-merkki (Suomalaisen työn liitto, lupanumero 38953) tunnuksena suomalaisesta työtä. Suklaamme syntyvät omalla reseptiikalla ammattikäsityönä ja osaamisella, jota olemme kerryttäneet toista vuosikymmentä. 

Hankinnoissa suosimme vahvasti kotimaisia ja paikallisia kumppaneita. Käytämme muun muassa ainoastaan kotimaista marjaa ja mahdollisuuksien mukaan hankimme suklaan maustamiseen raaka-aineita suoraan kotimaisilta alkutuottajilta.

Henkilökuntamme määrä kasvaa kausiluontoisesti syksystä vuoden loppuun, kun lahja-alan pääsesonki joulu lähestyy. Maaseudulla tarjolla olleet työmahdollisuudet on otettu vastaan myönteisesti, ja ilomme on ollut tarjota lisätienestejä etenkin oman kylän ja lähialueen nuorille.

Cacao-Trace

Valinnoillamme haluamme myötävaikuttaa suklaatuotannon kestävyyteen, minkä vuoksi käyttämämme suklaa on Cacao-Trace-sertifioitua.

Cacao-Trace vastaa kestävämmän ja läpinäkyvämmän kaakaon jakelutien, kaakaonviljelijöiden arjen tukemisen sekä paremmalta maistuvan suklaan tarpeeseen. Ohjelman mukaisesti valikoiduilta viljelijöiltä tuleva kaakao erotellaan muusta aina sadonkorjuusta koko toimitusketjun loppuun, mikä takaa Cacao-Trace-suklaalle fyysisen jäljitettävyyden.

Lue lisää Cacao-Tracesta.

Suklaatila kumppanina ja toimittajana

Olemme kypsään 15 vuoden ikään ennättänyt vakaa perheomisteinen yritys. Suklaatila täyttää tilaajavastuulain velvoitteet ja kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokkaan (Bisnode). Olemme Suomen Yrittäjien jäsenyritys.

Tuotantomme, myyntimme ja asiakaspalvelumme toteutetaan omalla henkilökunnallamme ilman ulkoistuksia. Pidämme langat käsissämme, jotta voimme palvella sinua parhaalla osaamisella ja tarpeitasi kuunnellen.

Palvelemme ilomielin.


  

Seuraa meitä Facebookissa