Oma seurasuklaa varainhankintaan

Herkkuja syntyy Suklaatilalla moneen tarkoitukseen, myös varainhankintatuotteiksi omalla pakkausilmeellä ja makuvalinnalla toteutettuna.

Oma suklaalevy on helppo ja tuloksekas myyntituote. Se sopii niin seuroille, joukkueille, koululuokille kuin muillekin yhteisöille. Suositeltava minimitilaus on 500 levyä, jolloin myös myyntihinta asettuu tuottoisalle tasolle.

Olemme mukana kantamassa kortemme kekoon ja tarjoamme yhteisölliseen hyvään varoja keräävälle yhteisölle veloituksetta suklaalevyn pakkaussuunnittelun sekä toimituksen rahtikuluitta. Lisäksi tarjoamme pidennetyn 30 päivän maksuajan laskulle.

Pakkaussuunnittelu veloituksetta

Yhteisölläsi on varainkeruutavoite ja -suunnitelma. Hyvä! Olemme mukana kantamassa kortemme kekoon ja tarjoamme ensimmäiselle omalle suklaallenne pakkaussuunnittelun veloituksetta. Suunnittelutarjous koskee yhteisölliseen hyvään varoja kerääviä yhdistyksiä ja seuroja tms.

Helppoa myynti

Omalla pakkausilmeellä toteutettua suklaata on helppoa, mukavaa ja tuloksekasta myydä. Pakkauksen avulla voi viestiä, miksi varoja kerätään ja miksi työn tukeminen on arvokas asia. Ostajat osaavat arvostaa myös tuotteen takana olevaa käsityöläisyyttä ja kotimaisuutta.

Maksuaikaa 30 päivää ja ilmainen rahti

Yhteisölliseen hyvään varoja keräävät asiakkaamme saavat tilaukselleen 30 päivän maksuajan sekä rahtivapaan toimituksen yhteenn osoitteeseen Suomessa.

Joustavat uusintatilaukset

Entä jos suklaatarpeita tulee myöhemmin uudelleen? Ei hätää, ilomielin palvelemme. Uusintatilaukset onnistuvat aiemman tilauksenne kappalehinnalla ilman minimitilausmäärää. Uusintatilauksissa rahtivapaasti yli 120 levyn kertatilaukset.

HINNASTO

> 500 kpl - hinta á 3,41 €

> 1000 kpl - hinta á 2,94 €

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Tuottoesimerkki 1

Koululuokka myy suklaata 500 kpl hintaan 6 € / kpl. Varainhankintakampanjalle kertyy tuottoa kulujen jälkeen

Tuottoesimerkki 2

Seura myy suklaata kimppatarjouksena 10 €/2 kpl. Myyntiä kertyy yhteensä 1000 levyn verran, mikä kerryttää varainhankintakampanjalleen tuottoa kulujen jälkeen

USEIN KYSYTTYÄ

Mikä on toimitusaika?

Toimitusaika on noin 1-2 viikkoa pakkauksen graafisen suunnittelun valmistumisesta. Pakkaussuunnitteluun on hyvä varata noin viikko.

Marras-joulukuussa toimitusajat ovat sesonkikauden vuoksi pääsääntöisesti pidempiä.

Miten pakkaussuunnittelu toteutetaan?

Suunnittelemme pakkausilmeen toiveidenne ja materiaalinne pohjalta. Materiaalina voi olla esimerkiksi kuva, tekstiä, seuran logo tai vaikkapa piirros. Saatte vedoksen sähköpostitse tarkistettavaksesi.

Halutessasi voit käyttää omaa graafista suunnittelijaa ja toimittaa meille painovalmiin pdf:n.

Pakkauksen takakannen tilat varataan tuoteselosteelle ja valmistajatiedoille. Pakkauskotelon mitat ovat 157x78x9 mm ja suklaan nettopaino n. 80 g.


Laskutus

Yhteisölliseen hyvään varoja keräävät asiakkaamme saavat tilaukselleen 30 päivän maksuajan sekä rahtivapaan toimituksen yhteenn osoitteeseen Suomessa. 

Uusintatilaukset ja seurasuklaa pitkäaikaiseen käytttöön

Suklaan uusintatilaukset onnistuvat aiempaa tilaustanne vastaavalla määräalennuksella ilman minimitilausmäärää. Uusintatilauksissa rahtivapaasti yli 120 levyn kertatilaukset.

VINKKI! Monella seuralla on jatkuvaluonteista varainhankintaa, ja olemassa olevaa tuotetta on helppo hyödyntää seuran eri joukkueiden varainhankinnassa. Kun yhteinen seurasuklaa on kerran luotu, se on uusintatilattavissa kaikille seuraorganisaatiossa helposti ilman minimitilausta - vuodesta toiseen.


Voinko valita suklaan maun?

Suklaalevy on nettopainoltaan n. 80g. Makuvaihtoehdot:

Maitosuklaat

 • Maustamaton
 • Vadelma-lakritsi
 • Kinuskihelmet
 • Merisuola
 • Salmiakkilastut
 • Joulumausteinen

Tummat suklaat

 • Maustamaton
 • Vadelma-lakritsi
 • Tumma suklaa Kinuskihelmet
 • Tumma suklaa Merisuola

Valkosuklaat

 • Maustamaton
 • Vadelma-lakritsi
 • Kinuskihelmet
 • Salmiakkilastut
Onko tuote valmistettu Suomessa?


Valmistamme suklaamme ammattikäsityönä ja pientuotantona Ylöjärvellä. Suklaatilalle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-merkki (lupanumero 38953).

Valinnoillamme haluamme myötävaikuttaa suklaatuotannon kestävyyteen, minkä vuoksi käyttämämme suklaa on Cacao-Trace-kaakaonhankintaohjelman kautta tullutta.

Cacao-Trace vastaa kestävämmän ja läpinäkyvämmän kaakaon jakelutien, kaakaonviljelijöiden arjen tukemisen sekä paremmalta maistuvan suklaan tarpeeseen. Ohjelmaan valittuja viljelijäyhteisöjä tuetaan paitsi koulutuksen ja valmennuksen keinoin, myös reilun markkinahinnan päälle maksettavan rahabonuksen avulla.


Säilyvyys

Valmistamme tuotteet tuoreina tilausten mukaan. Parasta ennen -päiväys on seitsemän (7) kuukautta valmistushetkestä.

Allergeenit

Laktoosi/maito Kaikki tummat suklaamme ovat laktoosittomia. Ne eivät sisällä maitoa ainesosana.

Muut suklaat sisältävät maitoa ainesosana. Myös tummat suklaat saattavat sisältää jäämiä maidosta, koska ne valmistetaan samoissa tiloissa.

Pähkinä Omalla pakkausilmeellä toteutettavien suklaiden makuvaihtoehdoissa ei ole suklaita, joissa olisi ainesosana käytetty pähkinää.

Tiloissamme kuitenkin käsitellään pähkinää, minkä vuoksi tuotteet saattavat sisältää jäämiä pähkinästä.

Gluteeni Kaikki omalla pakkausilmeellä toteutettavaat suklaat ovat gluteenittomia.

Soija Suklaiden emulgointiaineena on soijalesitiini. 

Yhteydenottolomake

 

Varainhankinta paikkakuntasuklailla

Voisiko varainhankintaa tehdä pienemmillä määrillä kuin 500 tai 1000 levyn tilauksella? Kyllä voi, mikäli pakkausta ei toteuteta omalla ilmeellä. 

Tarjoamme varainhankintaan myyntituotteiksi valmistamamme paikallisin maisemin kuvitetut joulusuklaamme, joita on saatavissa lukuisille paikkakunnille.

Tällä hetkellä valikoimassa on omat suklaat seuraaville paikkakunnille: Tampere, Turku, Helsinki, Oulu, Jyväskylä, Porvoo, Rovaniemi, Kuopio, Rauma, Mikkeli, Pori, Lahti, Hämeenlinna, Savonlinna, Kuusamo, Ylöjärvi ja Karkkila. Lähes kaikilla kaupungeilla on suklaissaan useita eri pakkauskuoseja.

Makuna suklaissa on Suklaatilan perinteinen joulumausteinen maitosuklaa. Mikäli omalle paikkakunnallenne ei ole vielä suklaata, varainhankintamyyntiä voi tehdä myös jollakin muulla ennalta sovittavalla suklaallamme.

Varainhankkijan alennus em. kaupunkisuklaiden vähittäishinnasta on -40 %. Alennukseen oikeuttavan tilauksen tulee olla summaltaan vähintään 400 €.

Hyväksymme varainhankintayhteistyöhön yhdistyksiä, seuroja, koululuokkia yms. yhteisölliseen hyvään varoja kerääviä toimijoita. Pidämme oikeuden valita kumppanimme.

Tuottoesimerkki 1

Vuosaarelainen koululuokka myy Helsinki-suklaita 360 kpl hintaan 6 € / kpl. Varainhankintakampanjalle kertyy tuottoa kulujen jälkeen

Tuottoesimerkki 2

Turkulainen lähiöseura myy Turku-suklaita 280 kpl hintaan 6 € / kpl. Varainhankintakampanjalle kertyy tuottoa kulujen jälkeen

Yhteydenottolomake

 

Seuraa meitä Facebookissa