Ole hyvä ja jätä viestisi


Vastaamme yhteydenottoosi sähköpostitse

Ole hyvä ja jätä viestisi

Hyvä kauppias, oletko kiinnostunut yhteistyöstä?


Suklaatilan hyvät eivät ole saatavilla kaikkialla, ja meistä se on mainio asia! Löydät tuotteitamme mieluummin pienistä maatilapuodeista sekä herkku- ja lahjatavaraliikkeistä kuin suurista marketeista.

Miksi näin? Meidän mielestämme mieleenpainuvaa herkkulahjaa ei pidä myydä jokaisessa kulmakioskissa. Millaiseen valikoimaan sinä uskot?

 

Palvelemme näin

Tuotteet tuoreena suoraan valmistajalta kauppiaalle ilman tukkuporrasta. Haluamme tuntea sinut - hyvä jälleenmyyjämme - ja tietää, mitä tarvitset.

Tilaukset ja yhteydenpito kanavaa karsastamatta b2b-verkkokaupasta perinteisiin yhteydenpitovälineisiin.

Autamme ideoimaan ja toteuttamaan tuotteita, jotka ovat myynnissä sinulla ja vain sinulla. Omalla pakkauksella toteutettu alueesi Kyläsuklaa, päätuotteittesi kylkeen sopiva teemasuklaa, kauppapaikkasi historiasta ammentava nostalgiasuklaa... Keksitään yhdessä lisää. Lue täältä asiakkaidemme kokemuksia omista myyntituotteista.

 

Mistä tulemme, mitä me teemme?

Sanovat elämää matkaksi ja yrittäjyyttä pitkän matkan urheilulajiksi.

No, tämä reissu alkoi toista kymmentä vuotta sitten vanhasta navetasta ja karjakeittiöstä. 


Suklaatila on vuonna 2007 perustettu herkkuverstas, joka toimii yli satavuotiaalla sukutilallamme Ylöjärvellä, vanhaan navettaan saneeraamissamme toimitiloissa. Lue tarinamme täältä.

 

Olemme

Ylpeästi perheyritys ja pienvalmistaja. Onneksi toki ripeä ja toimituskykyinen sellainen!

Maaseutuyritys. Jatkamme Suojärven tilan tarinaa sukumme neljännessä polvessa!

Hyvänmielen herkkulahjojen ammattilainen. Valmistamme ne pikkujutut, joita on niin kiva antaa toisille!

 

Mitä asiakas etsii?

Suklaamme ostava asiakas etsii tavallisesti pientä tilanteeseen sopivaa lahjaa ja yllätystä. Jotain kotimaista. Käsityönä syntynyttä. Pienvalmistajalta peräisin olevaa. Sellaista, jota jokaisesta kulmakioskista ja marketista ei saa. Sillä sellainen on hyvä lahja: uteliaisuutta herättävä, tuore tuttavuus.

Hyvä lahja herättää paitsi mielenkiintoa myös tarinannälkää. Pienvalmistajan tuottama lahja on sekä fyysinen tuote että tarina sen takana. Se on myös sanoma, jonka lahjan antaja haluaa lahjansa avulla viestiä.

Meidän työmme Suklaatilalla onkin valmistaa iloa tuovia hyviä. Uskomme maaseutuun mahdollisuuksien tyyssijana. Herkkukeidas peltojen äärelllä on meidän tarinamme.

 

Saammeko palvella?

Parahin kauppias, saammeko toivottaa sinut tervetulleeksi uudeksi jälleenmyyjäksemme?

Palvelemme sinua ilomielin.

 

Yhteyshenkilösi: Tomi Järvenpää

S-posti: tomi.jarvenpaa@suklaatila.fi

Puh. 050 345 0360

Seuraa meitä Facebookissa