Asiakaspalvelu

asiakaspalvelu@suklaatila.fi

+358 50 409 0073

Myynti

Tomi Järvenpää

+358 50 345 0360

tomi.jarvenpaa@suklaatila.fi

Tuotanto

Katja Järvenpää

+358 50 5874 672

katja.jarvenpaa@suklaatila.fi

Postiosoite

Suojärven Suklaatila Oy

Liivalammintie 75, 34140 Mutala

HUOM! Tilalla ei ole myymälätoimintaa eikä ryhmille suunnattuja palveluita. Kuluttaja-asiakkaita palvelemme suklaatila.fi:n sekä jälleenmyyjiemme kautta. 

Laskutusosoite

Suojärven Suklaatila Oy

Y-tunnus: 2128618-3


Vastaanotamme ainoastaan verkkolaskuja: 

Verkkolaskuosoite: 003721286183

Operaattori: Maventa (003721291126)

Yhteydenottolomake

 

Katja Järvenpää, yrittäjä

Katja on valmistuksemme hengetär ja porukkaa vetävä puuhanainen. Suklaamaakarin arkea jo yli 15 vuotta.

+358 50 587 4672 katja.jarvenpaa@suklaatila.fi

Emma Kuhlberg

Emma on toinen suklaamaakareistamme. Myös pakkaamon ja asiakaspalvelun arki on hänelle niin ikään tuttua.

Tomi Järvenpää, yrittäjä

Myynnin, markkinoinnin, hallinnon ja tuotekehityksen kirjavat työt kuuluvat Suklaatilalla Tomille. Yrittäjä vuodesta 2004.

+358 50 345 0360 tomi.jarvenpaa@suklaatila.fi

Janne Oksanen

Graafinen suunnittelijamme luo uutta ja kirkastaa vanhaa vankalla kokemuksella. Janne työstää pakkausilmeet mm. private label -suklaisiin, joita valmistamme etenkin yritysasiakkaillemme.

Apujoukot ja rekrytointi

Syys-lokakuussa käynnistyvä joulusesonki olisi tekemätön paikka ilman arvokkaita apujoukkojamme. Kausityöntekijöiden kanssa väkimäärämme nousee loppuvuoden kiireisiksi kuukausiksi tavallisesti 8-10 henkeen.

Otollinen ajankohta hakea meiltä kausiluonteista työtä on syys-lokakuu. Työtä on tarjolla loka-joulukuussa, ja se on pääpainotteisesti elintarvike- ja lahjapakkaamista. Hygieniapassi tarvitaan. Kulkuyhteydet julkisilla ovat suunnallamme heikot, minkä vuoksi oma auto on työmatkoja varten tarpeen.

Työtunneista ja -päivistä voidaan sopia, eli osa-aikainen työskentely on mahdollista. Pääsääntöisesti työskentelemme arkisin päiväsaikaan.

suklaatila.fi

Palvelemme sivustomme kautta niin yritys- kuin yksityisasiakkaitammekin koko valikoimallamme. Tuotteemme ovat tilattavissasi suoraan ovellesi tai lahjaksi haluamaasi osoitteeseen osuvan saatekortin kera.

Yritysasiakkaat

Myyntimme auttaa räätälöidyissä tarpeissasi, kuten omalla pakkausilmeellä valmistettavien suklaiden toteutuksessa sekä herkkulahjojen suunnittelussa ja jakelussa.

Kuluttajat

Yksityisasiakkaita palvelemme suklaatila.fi:n sekä jälleenmyyjiemme kautta. Tampereen seudulla tuotteitamme on mm. Pirkanmaan Osuuskaupan valikoimissa. Löydät suklaamme myös useista kymmenistä pienemmistä erikoisliikkeistä ympäri Suomea.

Seuraa meitä

Seuraa meitä Facebookissa