Ole hyvä ja jätä viestisi


Vastaamme yhteydenottoosi sähköpostitse

Ole hyvä ja jätä viestisi

Lämpimästi tervetuloa kylään!


Suklaatilan tilamyymälä on avoinna niin yksittäin kuin ryhmäkin liikkuville vierailijoille ympärivuotisesti vuodenvaihteen lyhyttä lomajaksoa lukuun ottamatta. Toivotamme vieraat kylään avoinnaoloaikoinamme eli arkisin maanantaista perjantaihin kello 9-16.


Vierailuikohteena olemme pieni ja kodikas. Toiminta tilallamme keskittyy elintarvikevalmistukseen, eikä näin ollen esimerkiksi kahvilapalveluita ole tarjolla. Meiltä et kohtaa myöskään loputtomia hyllymetrejä, mutta pienen kodikkaan tilamyymälän hyllyiltä löydät herkut, jotka on valmistettu seinän toisella puolella. Tarjolla on jonkin verran myös muiden kaltaistemme kotimaisten pienvalmistajien tuotteita.

Puodin sisäikkunasta avautuu varsinainen arkemme suklaaherkkujen valmistuksen parissa. Asiakaspalvelijamme todennäköisesti rientää luoksesi suoraan suklaapadan ääreltä ovikellon kilkattaessa...


Tilamyymälämme palvelee myös Tampereen seudulla liikkuvia ryhmiä mielenkiintoisena ostospysähdyskohteena.

Ostosryhmät

Ryhmät ovat lämpimästi tervetulleita Suklaatilalle ostosvierailuille. Ostosvierailun yhteydessä ryhmälle voidaan halutessa järjestää lyhyt noin 15 minuutin yritysesittely.

Tilamyymälässämme onnistuvat korttimaksut, ja käytettävissä on asiakas-wc. Pyörätuolilla kulkeville rajoituksia voivat tuoda sisääntulon kynnykset ja pieni wc-tila. Sisätilat ovat lähes täysin yhdessä tasossa. Mikäli ryhmänne koko on suuri, esimerkiksi täysi bussilastillinen, asiointia joudutaan asiakastilojemme koon vuoksi hieman porrastamaan.

Ruokailuja ja kahvituksia varten suosittelemme lähistöllämme sijaitsevaa Mutalan Helmeä.

Ilmoitathan etukäteen ryhmänne tulosta ja arvioidusta vierailijamäärästä sähköpostitse osoitteella asiakaspalvelu@suklaatila.fi. Tiedustelut: tilan emäntä Katja Järvenpää, puh. 050 587 4672.

Tekemistä lähialueella

> Seitsemisen kansallispuisto

> Visit Ylöjärvi 

> Ylöjärvi Retkelle -palvelu

> Näsijärvireitti

> Mutalan Helmi

Seuraa meitä Facebookissa