Toimitusehdot
Toimitusehdot

Toimitusehdot

Toimitusehdot koskevat Suojärven Suklaatila Oy:n (y-tunnus: 2128618-3) ja sen tukkuasiakkaiden (jälleenmyyjät) kanssa käytävää kauppaa.

Y-tunnukselliset tukkuasiakkaamme asioivat suklaatila.fi:llä kirjautuneena omilla tunnuksillaan. Kirjautuneena tukkuasiakkaamme näkevät sivustollamme olevien tuotteiden tukkuhinnat alv 0%.

 

Toimitusehdot tarkemmin

 

1. Toimitusaika

Tilaukset toimitetaan Suklaatilalta enintään kymmenen työpäivän kuluessa jakelusta vastaavalle yhtiölle. Pyrimme pitämään varastoja suosituimmista tuotteista, jolloin tilaukset on mahdollista toimittaa nopeammin. 

Tuotteiden toimitusaika voi olla normaalia pidempi kausivaihteluiden takia marras-joulukuussa. Mikäli toimitusaika poikkeaa normaalista, vahvistamme toimitusajan jo tilausvaiheessa.

 

2. Toimitustapa

Toimituskulut riippuvat asiakkaan valitsemasta toimitustavasta, ja ne lisätään automaattisesti tilauksen loppusummaan.

Tukkuasiakkailla on valittavanaan joko toimitus postipakettina noutopisteeseen tai toimitus perille yrityksen toimipisteeseen. Tilaus on myös mahdollista noutaa Suklaatilalta.

Yli 350 € alv 0% arvoiset lähetykset toimitetaan rahtivapaasti.

Sähköpostitse toimitettavalla lähetystunnuksella voit seurata Postin kautta toimitettavien pakettien kulkua Postin sivulla www.posti.fi/lahetystenseuranta.

 

3. Maksutavat

Tuotteet laskutetaan toimituksen yhteydessä.

Maksuehto laskulla on 10 päivää netto. Uusien asiakkaiden kohdalla voidaan käyttää ennakkolaskua.

Käytämme ensisijaisesti verkkolaskua, mutta asiakkaan näin halutessa myös sähköpostitse tai kirjeenä lähetettävä lasku on mahdollinen. Toivomme asiakkaan huolehtivan ajantasaisen laskutusosoitteen sekä mahdollisten laskulle lisättävien viitetietojen toimittamisesta viimeistään tilauksensa yhteydessä. Tiedot voi jättää tilausta vahvistettaessa näkyvään viestikenttään.

​Myöhästyneistä maksuista peritään korkolain mukainen viivästyskorko. Maksumuistutuksesta perimme 5 € kulun. Perintäämme hoitaa Intrum Justitia.

 

4. Tuotevirheen korjaaminen ja reklamaatiot

Mikäli lähetys on vahingoittunut matkalla tai olemme toimittaneet väärän tai viallisen tuotteen, pyytäisimme ystävällisesti olemaan yhteydessä myyntimme yhteyshenkilöön jatkotoimia ja korvaavan tuotteen lähettämistä varten. Yhteystietomme: tomi.jarvenpaa@suklaatila.fi tai puh. 050 345 0360.

Tuotteilla ei ole palautusoikeutta ilman kaupan purkuun oikeuttavaa toisen osapuolen olennaista sopimusrikkomusta.

 

5. Yhteystiedot

Suojärven Suklaatila Oy

Liivalammintie 75, 34140 Mutala

Puh. 050 345 0360. Sähköposti: tomi.jarvenpaa@suklaatila.fi

Toimitusehdot lyhyesti

  • Tilaukset toimitetaan Suklaatilalta enintään kymmenen työpäivän kuluessa jakelusta vastaavalle yhtiölle.
  • Yksittäisen tuotteen minimitilaus on yksi myyntierä. Myyntierän koko vaihtelee 1:stä 16:een tuotteeseen. Kunkin tuotteen minimitilausmäärä näkyy tuotekuvaussivulla. Kauppa poimii automaattisesti ostoskoriin minimierän.
  • Lasku lähetetään toimituksen yhteydessä. Maksuehto 10 päivää netto. Laskulla tilaaminen onnistuu suklaatila.fi:n kautta kirjautuneille jälleenmyyjäasiakkaille.
  • Yli 350 € alv 0% arvoiset lähetykset toimitetaan rahtivapaasti.
  • Tuotteilla ei ole palautusoikeutta ilman kaupan purkuun oikeuttavaa toisen osapuolen olennaista sopimusrikkomusta.
  • Mikäli lähetys on vahingoittunut matkalla tai olemme toimittaneet väärän tai viallisen tuotteen, pyytäisimme ystävällisesti olemaan yhteydessä myyntimme yhteyshenkilöön jatkotoimia ja korvaavan tuotteen lähettämistä varten. Yhteystietomme: tomi.jarvenpaa@suklaatila.fi tai puh. 050 345 0360.

Suklaatilan yrittäjiltä

Sanovat elämää matkaksi ja yrittäjyyttä pitkän matkan urheilulajiksi. No, tämä reissu alkoi toista kymmentä vuotta sitten vanhasta navetasta ja karjakeittiöstä.

Palvelemme ilomielin.

Hae tuotetta uudestaan

Seuraa meitä Facebookissa