Ole hyvä ja jätä viestisi


Vastaamme yhteydenottoosi sähköpostitse

Ole hyvä ja jätä viestisi
Lahjapalvelu

Lahjapalvelu

Haluaisitko lahjaasi muutakin kuin suklaata? Tarjoamme räätälöidysti myös isommat herkkulahjatoimitukset.Toteutamme erilaisia herkkulahjakokonaisuuksia yhteistyössä kaltaistemme kotimaisten pienvalmistajien kanssa. Valmistamiemme suklaiden rinnalle saadaan siis kattavasti herkkulahjasisältöä ilman välikäsiä tutuilta emänniltä ja isänniltä sekä erikoistuotteita valmistavilta kotimaisilta pienyrityksiltä.Voit tilata Suklaatilalta hankkimasi yrityslahjat omalle toimistollesi jakovalmiina tai voimme halutessasi huolehtia lahjojen toimittamisesta suoraan yksittäisille asiakkaillesi ja yhteistyökumppaneillesi toimittamasi osoitelistan mukaisesti.

Lahjojen postituspalvelu


Teemme yrityslahjojen antamisesta helppoa ja nopeaa! Voimme halutessanne huolehtia lahjojen lähettämisestä suoraan yksittäisille asiakkaillenne, yhteistyökumppaneillenne tai henkilöstöllenne toimittamanne osoitelistan mukaisesti.Hyvä lahja on mukava antaa ja helppo vastaanottaa. Suosittelemmekin ensisijaisesti, että lahjat toimitetaan suoraan lahjansaajalle joko yritys- tai kotiosoitteeseen niin, ettei hänen tarvitse hakea pakettia noutopisteestä.Pienet lahjalähetykset

Kooltaan pienemmät herkkulahjat voidaan usein lähettää edullisesti suoraan vastaanottajan postilaatikkoon/-luukkuun. Tällaisia lahjoja ovaat esimerkiksi yksittäiset suklaatuotteet, myös suurin konvehtirasiamme.

Lisäksi valikoimastamme löytyy valmiita lahjasettejä, joiden sisältö on suunniteltu niin, että lähetys voidaan toimittaa huokeilla toimituskuluilla. Pienessä lahjasetissä voi olla esimerkiksi suklaa, tee ja kahvi.

Pienten lahjalähetysten toimituskulut per osoite ovat 3,95 - 4,95 € sisältäen arvonlisäveron.Isot lahjalähetykset

 

Suuremmat lahjalähetykset, kuten lukuisista tuotteista koostuvat herkkurasiat ja -korit toimitetaan tyypillisesti Express-tai Kotipakettina. Ne tuodaan perille yritykseen tai kotiovelle. Lähetystapa on myös nopea, monesti lahja on saajallaan jo seuraavana päivänä.

Suurten lahjalähetysten toimituskulut ovat per osoite alkaen 14 € sis. alv. Yhteen osoitteeseen voidaan kerralla toimittaa useampia lahjoja.Hinnat sisältävät arvonlisäveron, pakkausmateriaalit sekä pakkaus- ja postitustyön. Hinnat koskevat vain Suomeen lähetettäviä paketteja ja kirjeitä. Toimitamme myös ulkomaille, hinta määräytyy maa- ja toimitustapakohtaisesti.Osoitteiston toimitus

 

Osoitteet toimitetaan sähköpostitse Excel-muodossa. Erottele omiin sarakkeisiinsa: 1) vastaanottajan nimi 2) katuosoite 3) postinumero ja toimipaikka.

Mikäli paketti lähetetään kotiosoitteeseen tai toimistoon, jossa ei välttämättä olla virka-aikana paikalla, tarvitaan myös vastaanottajan matkapuhelinnumero.

Osoitteiston toimitusosoite: asiakaspalvelu@suklaatila.fi

Vinkki: Jos haluat lähettää lahjan vain yhteen osoitteeseen, voit asioida sujuvasti suoraan verkkokauppamme kautta.Osoitetietojen käsittely


Käytämme osoitetietoja ainoastaan sovittua yksittäistä postitusta varten. Osoitteistoa ei tallenneta muuta käyttöä varten. Osoitelistat ja niiden sähköiset tallenteet hävitetään käytön jälkeen. Ainoastaan asiakkaan yhteyshenkilön työyhteystiedot (nimi, sähköposti ja puhelinnumero) jäävät Suklaatilan yritysasiakasrekisteriin asiakkaan yhteyshenkilönä ja asiakkuuden hoitoa varten.Lisäpalvelut: kortti ja logotarra


Painatamme lahjan mukaan myös kortit omalla tekstillänne ja logollanne varustettuina. Graafikkomme voi suunnitella teille oman kortin. Lähetyslaatikkoon voidaan liittää logotarra kertomaan lähettäjästä tai paketin sisällöstä.Voimmeko auttaa?

tomi.jarvenpaa@suklaatila.fi

+358 50 345 0360

Trustmary Reviews

Pahoittelemme häiriötä.

Hae tuotetta uudestaan

Seuraa meitä Facebookissa