Ole hyvä ja jätä viestisi


Vastaamme yhteydenottoosi sähköpostitse

Ole hyvä ja jätä viestisi
Oma design -suklaat yrityksille

Oma design -suklaat yrityksille

Slide backgroundTucanBrench
viesti
tunteella
#sanosesuklaalla
Slide background
Suklaat joustavasti niin suurissa kuin pienissäkin erissä
Suunnittele itse tai anna meidän auttaa
Kotimaisena ammattikäsityönä, Ylöjärven maaseudulta
Suklaalevy omalla pakkausilmeellä ja maulla
#sanosesuklaalla
+
+
+
+

Suklaalevy omalla pakkausilmeellä yritys- ja yhteisöasiakkaille


Onko sinulla tarve ja idea omalle suklaalle? Kustomoidulla pakkausilmeellä toteutettu herkku sopii erinomaisesti vaikkapa liikelahjaksi ja markkinoinnin apuvälineeksi. Meiltä saat huippusuklaan ja koko toteutuksen tarvittaessa pakkaussuunnitteluineenkin.

Omalla pakkausilmeellä toteutettu suklaalevy on kätevä sekä antaa että vastaanottaa ja sopii sellaisenaan esimerkiksi yrityslahjaksi tai myyntituotteeksi. Olemme valmistaneet asiakkaillemme yli 100 000 suklaalevyä omalla makuvalinnalla ja pakkausilmeellä.   

Suklaan nettopaino: n. 80g. Pakkauskotelon mitat 157x78x9 mm, kartonki 235-250g/m2. Suklaan parasta ennen -päiväys noin 7kk toimitusajankohdasta. Maku on valittavissasi.

Toimitusaika on 1-2 viikkoa pakkauksen graafisen suunnittelun valmistumisesta. Marras-joulukuussa toimitusaika on pidempi.

Suklaat ovat uudelleentilattavissa vanhalla painoaineistolla. Pidämme oikeuden maku- ja hintamuutoksiin raaka-aineiden saatavuudesta ja tuotantokustannusten muutoksista johtuvista syistä.


Pakkaussuunnittelu

Private label -suklaan pakkausilme toteutetaan valmista suunnittelupohjaamme hyödyntäen.

Suunnittelemme pakkausilmeen asiakkaan toimittaman kuva-, teksti- ja logoaineiston pohjalta. Vaihtoehtoisesti asiakas voi toimittaa valmiin painotiedoston (pdf) Suklaatilalta saatavaa aineisto-ohjetta ja suunnittelupohjaa hyödyntäen.

Asiakas vastaa graafista suunnittelua varten luovuttamiensa materiaalien tekijänoikeudellisista kysymyksistä, kuten kuvien käyttöoikeuksista.

Mikäli haluatte suunnitella pakkausilmeen itsenäisesti, pyydä suunnittelupohja ja -ohje myynnistämme:

tomi.jarvenpaa@suklaatila.fi
Puh. 050 345 0360


Hinnasto

Tilausmäärä Kappalehinta alv 0%

> 20 kpl - hinta á 4,82 €

> 40 kpl - hinta á 3,90 €

> 100 kpl - hinta á 3,70 €

> 300 kpl - hinta á 3,30 €

> 500 kpl - hinta á 2,45 €

> 1000 kpl - hinta á 2,20 €Pakkaussuunnittelun hinta 90 € tai 0 €, mikäli asiakas toimittaa painovalmiin aineisto.

Toimituskulut Suomessa 12,28 €. Hintoihin lisätään arvonlisävero.


Makuvaihtoehdot


Maitosuklaat

Maustamaton

Vadelma-lakritsi

Kinuskihelmet

Merisuola

Mansikkahelmet

Salmiakkilastut

JoulumausteinenTummat suklaat

Maustamaton

Vadelma-lakritsi

Kinuskihelmet

Merisuola

Mansikkahelmet

SalmiakkilastutValkosuklaat

Maustamaton

Vadelma-lakritsi

Kinuskihelmet

Mansikkahelmet

Salmiakkilastut

Slide background

Asiakkailtamme

AGCO Power Oy

"Tilasimme koko henkilöstöllemme suklaat yrityksemme näköisillä kuorilla. Sovimme asian puhelimessa ja sovimme aikataulun toimituksille. Tilaus ja toimitus hoitui kuin sovittiin ja henkilöstömme oli tyytyväisiä." Petri Laakkonen, AGCO Power Oy

Basware Oyj

"Laadukkaat hyvät kotimaiset tuotteet ja tavattoman ystävällinen palvelu. Yhteydenpito oli helppoa. Yhteyshenkilön, Tomi Järvenpää, tavoitettavuus tarvittaessa onnistui aina. Voin ehdottomasti suositella yritystä muillekin. Kiitos paljon! 10/10" Maisi Blomfelt, Basware Oyj

Slide background

Studiotec Oy

"Tilasimme firmaan noin 60kpl joulukoreja työntekijöillemme. Ehdotus joulukorin sisällöksi tuli nopeasti, kun saatavuus oli tarkistettava. Toimitus oli nopeaa ja varmaa. Työntekijämme ilahtuivat lahjasta, kotimaisuusaste ihastutti ja kivat maut yllättivät." Anja Mikkonen, Studiotec Oy

Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiiri

"Asiointi sujui sujuvasti ja joustavasti, palvelu oli hyvää ja ystävällistä. Yhden tuotteen puuttuessa toimituksesta, tuli tuote heti kahden päivän sisällä ja mukana tuli vielä kardemummasuklaapussi pahoittelun muodossa. Hyvää asiakaspalvelua ja maukasta suklaata! Kiitos!"

Slide background

Palvelualojen Ammattiliitto PAM ry

Palvelu on ollut nopeaa ja joustavaa. Iso kiitos nopeasta toimituksesta ja erinomaisesta tuotteesta! Elisa Penders, Palvelualojen Ammattiliitto PAM ry

Taidekartano Johanna Oras

"Suojärven Suklaatilan tuotteet ovat elämys suklaarakastajille. Oman signaturesuklaan suunnittelu ja toteuttaminen on hauskaa ja helppoa. Oman yrityksen designsuklaa antaa liiketoiminnalle hienostuneen viimeistelyn kokonaisuuteen." Johanna Oras, Taidekartano Johanna Oras

Pahoittelemme häiriötä.

Hae tuotetta uudestaan

Seuraa meitä Facebookissa