Ole hyvä ja jätä viestisi


Vastaamme yhteydenottoosi sähköpostitse

Ole hyvä ja jätä viestisi
Oma design -suklaat yrityksille

Oma design -suklaat yrityksille

Slide background

Viesti tunteella

Sano se

suklaalla...

Suklaalevy omalla pakkausilmeellä yritys- ja yhteisöasiakkaille


Onko sinulla tarve ja idea omalle suklaalle? Kustomoidulla pakkausilmeellä toteutettu herkku sopii erinomaisesti vaikkapa liikelahjaksi ja markkinoinnin apuvälineeksi. Meiltä saat huippusuklaan ja koko toteutuksen tarvittaessa pakkaussuunnitteluineenkin.

Omalla pakkausilmeellä toteutettu suklaalevy on kätevä sekä antaa että vastaanottaa ja sopii sellaisenaan esimerkiksi yrityslahjaksi tai myyntituotteeksi. Olemme valmistaneet asiakkaillemme yli 100 000 suklaalevyä omalla makuvalinnalla ja pakkausilmeellä.   

Suklaan nettopaino: n. 80g. Pakkauskotelon mitat 157x78x9 mm. Suklaan parasta ennen -päiväys noin 7kk toimitusajankohdasta. Maku on valittavissasi.

Hinnasto

Tilausmäärä Kappalehinta alv 0%

> 20 kpl - hinta á 4,82 €

> 40 kpl - hinta á 3,90 €

> 100 kpl - hinta á 3,70 €

> 300 kpl - hinta á 3,30 €

> 500 kpl - hinta á 2,45 €

> 1000 kpl - hinta á 2,20 €


Pakkaussuunnittelun hinta 90 € tai 0 €, mikäli asiakas toimittaa painovalmiin aineisto.

Toimituskulut Suomessa 12,28 €.

Hintoihin lisätään arvonlisävero.

Pakkaussuunnittelu: Private label -suklaan pakkausilme toteutetaan valmista suunnittelupohjaa hyödyntäen. Suunnittelemme pakkausilmeen asiakkaan toimittaman kuva-, teksti- ja logoaineiston pohjalta. Vaihtoehtoisesti asiakas voi toimittaa valmiin painotiedoston (pdf) Suklaatilalta saatavaa aineisto-ohjetta ja suunnittelupohjaa hyödyntäen.

Asiakas vastaa graafista suunnittelua varten luovuttamiensa materiaalien tekijänoikeudellisista kysymyksistä, kuten kuvien käyttöoikeuksista.

Toimitusaika: 1-2 viikkoa pakkauksen graafisen suunnittelun valmistumisesta. Marras-joulukuussa toimitusaika on pidempi.

Uusintatilaukset: Tarjoamme vanhalla pakkausianeistolla toteutettavat uusintatilaukset ilman minimitilausmäärää aiemman tilauksen yksikköhinnalla.

Pidämme oikeuden maku- ja hintamuutoksiin raaka-aineiden saatavuudesta ja tuotantokustannusten muutoksista johtuvista syistä.

Tilaaminen

Sinua palvelee:

Tomi Järvenpää

tomi.jarvenpaa@suklaatila.fi - Puh. 050 345 0360


Tai varaa 30 minuutin etätapaaminen (Google Meet) alta:

Pahoittelemme häiriötä.

Hae tuotetta uudestaan

Seuraa meitä Facebookissa