Oma design -suklaat

Oma design -suklaat

Slide background

Viesti tunteella

Sano se

suklaalla...

SUKLAA OMALLA PAKKAUKSELLA

Suklaa omalla pakkausilmeellä sopii erinomaisesti erilaisiin kohtaamisiin ja muistamisiin. Se tekee markkinoinnistakin maistuvaa. Kun haluat viestiä tunteella - sano se suklaalla!

Saat meiltä paitsi kotimaisena ammattikäsityönä omalla pajallamme valmistetut suklaat myös pakkaussuunnittelun toiveidesi mukaan. Olemme Suklaatilalla palveluksessasi.MITEN VOIN HYÖDYNTÄÄ?

Suklaa on helppo antaa ja helppo vastaanottaa. Se sopii esimerkiksi yrityksissä myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun erilaisiin kohtaamisiin näppäränä, muisti- ja makujäljen jättävänä pikkulahjana. Asiakkaamme käyttävät omalla pakkausilmeellä toteutettua suklaata myös henkilökunnan muistamiseen ja iloisiin yhteisiin hetkiin. Myyntituotteena kustomoitu suklaa erottuu massasta ja antaa tuliaiselle lisäarvoa.

VALITSE NÄISTÄ 

Suklaalevy 80g

Suklaalevy on suosituin ja monessa tapauksessa monikäyttöisin omalla pakkausilmeellä toteutettavista suklaistamme.

Suklaarasia 100g

Suklaarasia on juhlavampi lahjavalinta kuin suklaalevy. Rasiamme sopii malliltaan erinomaisesti myös pullolahjan yhteyteen.

Suklaarasia 270g

Kookkain suklaarasiamme on juhlava lahja itsessään ja mainio valinta esimerkiksi joulunajan yrityslahjaksi. Marjamakuja!

Täytesuklaa 50g

Täytteellinen suklaapatukka omalla pakkauksella on näppärä jakotuote monenlaisiin kohtaamisiin, kuten messuille.

Messusuklaa 15g

Pieni suklaamaistuvainen ajaa asiansa esimerkiksi messukohtaamisissa ja sopii tarjoiltavaksi kahvitustilaisuuksissa.

USEIN KYSYTTYÄ

Mitkä ovat minimitilausmäärät?

Minimitilausmäärä vaihtelee tuotteittain. Esimerkiksi suklaalevyissä omalla pakkausilmeellä minimitilaus on 100 levyä.

Pienemmille tilauksille suosittelemme valmispohjiamme. Niitä käyttämällä voit tilata kustomoidun tuotteen vaikkapa yksittäiskappaleena. Valmispohjiin pystyt lisäämään tyypillisesti esimerkiksi kuvan ja/tai tekstiä.

Miten teen tilauksen?

Oma design -suklaat

Kokonaan omalla pakkausilmeellä toteutettavat suklaat tilaat ottamalla yhteyttä myyntiimme.

Sovimme pakkausilmeen suunnittelusta sekä suklaamausta. Voitte halutessanne käyttää omaa graafikoa tai voimme suunnitella pakkausilmeen toiveidenne mukaan.

Tarkistamme toimitus- ja laskutusosoitteet, aikataulut sekä toimitamme sähköisen vedoksen pakkauksesta.


tomi.jarvenpaa@suklaatila.fi

+358 50 345 0360Valmiit pohjat

Tarjontaamme kuuluu myös valmiita pakkauspohjia, joissa suklaan pakkaukseen on lisättävissä tyypillisesti esimerkiksi logo, kuva ja tekstiä. Valmispohjilla toteutettavat suklaat ovat tilattavissa ilman minimitilausmäärää - siis jopa yksittäin.

Kuvien ja tekstien lisääminen onnistuu verkkokaupan omassa editorissa, jonka löydät kunkin tuotteet kuvauksen yhteydestä.

Valmiita pohjia käytettäessä tilauksen voi tehdä verkkokaupan kautta. Käytettävissä ovat maksupalvelutarjoajamme Paytrailin tarjoamat maksutavat.

TUTUSTU VALMISPOHJIIN


Kuka suunnittelee pakkauksen?

Suunnittelemme pakkausilmeen toiveidesi ja graafisen ohjeistuksenne mukaisesti kiinteään hintaan 99 € + alv. Saat vedoksen sähköpostitse tarkistettavaksesi.

Halutessasi voit käyttää omaa graafista suunnittelijaa ja toimittaa meille painovalmiin pdf:n.

Onko pakkausilme kokonaan kustomoitavissa Oma design -suklaassa?

Takakannen tilat on varattu pääosin tuoteselosteelle ja valmistajatiedoille, jotka ovat pakollisia elementtejä pakkauksessa. Muutoin suunnittelulle on vapaat kädet.

Oheisessa kuvassa on esimerkki omalla pakkauksella toteutettavan suklaalevyn suunnittellupohjasta. Siinä pakkauksen takakansi koostuu tuoteselosteesta, valmistajatiedoista ja lyhyestä valmistajatarinasta.


Mikä on toimitusaika?

Toimitusaika on noin 1-2 viikkoa pakkauksen graafisen suunnittelun valmistumisesta. Marras-joulukuussa toimitusajat ovat sesonkikauden vuoksi pääsääntöisesti pidempiä.

Mitkä ovat pakkauksen mitat ja materiaali?
  • Suklaalevyn 80g kotelon mitat ovat 157 x 78 x 9 mm.
  • Suklaarasian 100g kotelon mitat ovat 315 x 53 x 25 mm.
  • Messusuklaan 15g kotelon mitat ovat 55 x 95 mm.

Pakkausmateriaali on vahvaa (260-280g/m2) elintarvikekelpoista kartonkia, joka on pinnaltaan täyspäällystetty ja toistaa näin esimerkiksi valokuvat kirkkaasti. Kartonki on FSC-sertifioitu.

Voinko ryhtyä jälleenmyyjäksi?

Suklaatilan jälleenmyyjät ovat etupäässä pieniä, monesti yrittäjävetoisia erikoisliikkeitä, joiden tarjonnassa nousevat esiin Suomessa valmistetut tuotteet ja käsityöläisyys.

Tarjoamme vakiintuneille kaupan alan jälleenmyyjillemme mahdollisuuden teetättää liikkeelleen oman, jatkuvasti tilattavissa olevan nimikkosuklaan (suklaalevy 80g). Tämän edellytyksenä on, että myymälän valikoimaan kuuluu myös Suklaatilan omia suklaita.

Omalla pakkausilmeellä suklaita kolmannelle osapuolelle teetättäviä uusia asiakkaita emme tällä hetkellä pysty ottamaan.

Kauppias, haluatko jälleenmyyjäksi?

REKISTERÖIDY TÄSTÄ


"Yhteistyö kanssanne on puhdas ilo ❤.
Huippulaadukkaita tuotteitanne voi myydä ylpeydellä."

Satu Holmgren, Siuron Lähikauppa

Onko tuote valmistettu Suomessa?


Valmistamme suklaamme ammattikäsityönä ja pientuotantona Ylöjärvellä. Suklaatilalle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-merkki (lupanumero 38953).

Suklaapakkauksen takakannessa tuoteselosteen vieressä on useimmissa tuotteissa lyhyt kuvallinen valmistajatarina.

Onko tuote vastuullinen?


Valinnoillamme haluamme myötävaikuttaa suklaatuotannon kestävyyteen, minkä vuoksi käyttämämme suklaa on Cacao-Trace-sertifioitua.

Cacao-Trace vastaa kestävämmän ja läpinäkyvämmän kaakaon jakelutien, kaakaonviljelijöiden arjen tukemisen sekä paremmalta maistuvan suklaan tarpeeseen. Ohjelmaan valittuja viljelijäyhteisöjä tuetaan paitsi koulutuksen ja valmennuksen keinoin, myös reilun markkinahinnan päälle maksettavan rahabonuksen avulla.
Voinko valita suklaan maun?

Jokaiseen omalla pakkausilmeellä toteutettavaan suklaaseen sisältyy mahdollisuus valita myös maku. Esimerkiksi suklaalevylle on tarjolla 14 makuvaihtoehtoa.

Allergeenit?

Laktoosi/maito Kaikki tummat suklaamme ovat laktoosittomia. Ne eivät sisällä maitoa ainesosana.

Muut suklaat sisältävät maitoa ainesosana. Myös tummat suklaat saattavat sisältää jäämiä maidosta, koska ne valmistetaan samoissa tiloissa kuin maitosuklaatkin.

Pähkinä Omalla pakkausilmeellä toteutettavien suklaiden makuvaihtoehdoissa ei ole suklaita, joissa olisi ainesosana käytetty pähkinää.

Tiloissamme kuitenkin käsitellään pähkinää, minkä vuoksi tuotteet saattavat sisältää jäämiä pähkinästä.

Gluteeni Kaikki omalla pakkausilmeellä toteutettavaat täyssuklaat ovat gluteenittomia. Täytteellisissä konvehdeissa suklaat saattavat sisältää gluteenin jäämiä.

Soija Suklaiden emulgointiaineena on soijalesitiini. 

Mikä on suklaiden parasta ennen -päiväys?

Valmistamme tuotteet tuoreina tilausten mukaan.

  • Parasta ennen -päiväys on kaikille täyssuklaille seitsemän (7) kuukautta valmistushetkestä. Täyssuklaita ovat esimerkiksi 80g-levyt ja 15g-messusuklaat.
  • Täytteellisille konvehdeille parasta ennen -päiväys tulee kolmen (3) kuukauden päähän valmistushetkestä.
Voinko tilata laskulla?

Tarjoamme y-tunnuksellisille yrityksille ja yhteisöille maksutavaksi laskun 10 päivän maksuehdolla tarkistettuamme taloustietonne. Lasku lähetetään, kun tuotteet on toimitettu.

Uusien asiakkaiden ja yksityishenkilöiden tilatessa pidämme oikeuden ennakkolaskuttaa tuotteet ennen niiden toimitusta.

Suklaatila kumppanina ja toimittajana?

Olemme kypsään 15 vuoden ikään ennättänyt vakaa perheomisteinen yritys. Suklaatila täyttää tilaajavastuulain velvoitteet ja kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokkaan (Bisnode). Olemme Suomen Yrittäjien jäsenyritys.

Tuotantomme, myyntimme ja asiakaspalvelumme toteutetaan omalla henkilökunnallamme ilman ulkoistuksia. Pidämme langat käsissämme, jotta voimme palvella sinua parhaalla osaamisella ja tarpeitasi kuunnellen.

    

Yhteydenottolomake

 
Slide background

Asiakkailtamme

AGCO Power Oy

"Tilasimme koko henkilöstöllemme suklaat yrityksemme näköisillä kuorilla. Sovimme asian puhelimessa ja sovimme aikataulun toimituksille. Tilaus ja toimitus hoitui kuin sovittiin ja henkilöstömme oli tyytyväisiä." Petri Laakkonen, AGCO Power Oy

Basware Oyj

"Laadukkaat hyvät kotimaiset tuotteet ja tavattoman ystävällinen palvelu. Yhteydenpito oli helppoa. Yhteyshenkilön, Tomi Järvenpää, tavoitettavuus tarvittaessa onnistui aina. Voin ehdottomasti suositella yritystä muillekin. Kiitos paljon! 10/10" Maisi Blomfelt, Basware Oyj

Slide background

Studiotec Oy

"Tilasimme firmaan noin 60kpl joulukoreja työntekijöillemme. Ehdotus joulukorin sisällöksi tuli nopeasti, kun saatavuus oli tarkistettava. Toimitus oli nopeaa ja varmaa. Työntekijämme ilahtuivat lahjasta, kotimaisuusaste ihastutti ja kivat maut yllättivät." Anja Mikkonen, Studiotec Oy

Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiiri

"Asiointi sujui sujuvasti ja joustavasti, palvelu oli hyvää ja ystävällistä. Yhden tuotteen puuttuessa toimituksesta, tuli tuote heti kahden päivän sisällä ja mukana tuli vielä kardemummasuklaapussi pahoittelun muodossa. Hyvää asiakaspalvelua ja maukasta suklaata! Kiitos!"

Slide background

Palvelualojen Ammattiliitto PAM ry

Palvelu on ollut nopeaa ja joustavaa. Iso kiitos nopeasta toimituksesta ja erinomaisesta tuotteesta! Elisa Penders, Palvelualojen Ammattiliitto PAM ry

Taidekartano Johanna Oras

"Suojärven Suklaatilan tuotteet ovat elämys suklaarakastajille. Oman signaturesuklaan suunnittelu ja toteuttaminen on hauskaa ja helppoa. Oman yrityksen designsuklaa antaa liiketoiminnalle hienostuneen viimeistelyn kokonaisuuteen." Johanna Oras, Taidekartano Johanna Oras

Seuraa meitä Facebookissa