Ole hyvä ja jätä viestisi


Chat-asiakaspalvelumme on avoinna normaalisti arkisin kello 9-15.30

Ole hyvä ja jätä viestisi
Mela: Välitä viljelijästä

Mela: Välitä viljelijästä

Maatalousyrittäjien eläkelaitos Mela

mela_rgb_vari

Mela-suklaat_syvVälitä viljelijästä

 

Maatalousyrittäjien eläkelaitos Mela on enemmän kuin eläkelaitos. Se tarjoaa monipuolista turvaa eri elämäntilanteisiin niin viljelijöille, kalastajille, poronhoitajille ja metsänomistajille kuin apurahansaajillekin.

 

Joskus maatalousyrittäjien henkiset voimavarat tai taloudelliset resurssit voivat joutua kovalle koetukselle. Etenkin silloin, kun vielä sääolosuhteetkin mutkistavat töiden sujumista, kuten kesällä ja syksyllä 2017. Hankalassa tilanteessa Mela käynnisti Välitä viljelistä -projektin, jossa apu kohdennettiin sekä välittömästi jaksamiseen vaikuttaviin tukitoimiin että pitkävaikutteiseen, ennaltaehkäisevään hyvinvointityöhön.

 

Työhyvinvointiasioiden tiiminvetäjä Pirjo Saari Melasta kertoo, että projektin avulla on etsitty apua erilaisiin työhyvinvointiin vaikuttaviin haasteisiin: parisuhdeongelmiin, perheen tai sukupolvien välisiin ristiriitoihin, univaikeuksiin, ahdistuneisuuteen, masennukseen, ylirasittuneisuuteen sekä erilaisiin talousvaikeuksiin, jotka ahdistavat, uuvuttavat, stressaavat ja aiheuttavat pelkotiloja.

 

"Esiin on noussut syyllisyyden tunnetta, työuupumista, itsetuhoisuutta, luopumisen tuskaa, voimavarojen vähyyttä sekä vaikeita tuki-, vero- ym. hallinnollisten asioiden ongelmatilanteita. Joskus haasteet ovat päässeet kasaantumaan ja yrittäjällä voi olla samanaikaisesti useita ongelmia", Saari kuvailee.

 

Herkkuterkut maaseutuyrittäjille

 

Hanke sai oman projektisuklaiden sarjansa herkkuterkuiksi maaseutuyrittäjille. Iloisesti kuvitettuja ja makeanraikkaita makuja sisältäneitä Välitä viljelijästä -suklaita hyödynnettiin muun muassa hankkeen eri tapahtumissa. Iloa ja jaksamista arkeen Suomen viljelijöille!

Pahoittelemme häiriötä.

Hae tuotetta uudestaan

Seuraa meitä Facebookissa