Ole hyvä ja jätä viestisi


Chat-asiakaspalvelumme on avoinna normaalisti arkisin kello 9-15.30

Ole hyvä ja jätä viestisi
Yöpuu Yhtiö: "Pienellä eleellä on suuri vaikutus"

Yöpuu Yhtiö: "Pienellä eleellä on suuri vaikutus"

"Pienellä eleellä on suuri vaikutus"

 

irtokonvehteja

Jyväskylän jylhä maamerkki, Yliopistonkadun ja Kansakoulunkadun kulmauksessa historiallisesti arvokkaassa kivitalossa kaupungin elämää katsastava Hotelli Yöpuu on vierailleen kulttuurikokemus. Hotelli kuuluu Yöpuu Yhtiöön, joka on yksityinen, ketjuihin kuulumaton suomalainen yritys. Jokainen Yöpuun huone vuonna 1928 rakennetussa hotelliarvokiinteistössä on uniikki ja erilainen. Yöpuu Yhtiön toimintaan kuuluvat myös hotellin yhteydessä toimiva Ravintola Pöllöwaari sekä niin ikään kaupunkikeskustassa sijaitseva, urbaanimpaan makuun osuva hotelli ja Verso Bar & Kitchen.

 

Suklaatila valmistaa Yöpuu Yhtiölle erilaisiin käyttötarkoituksiin sopivia, yrityksenne omalla pakkausilmeellä toteutettuja nimikkoherkkuja: neljän konvehdin rasiaa ja suklaalevyä. Vastaanottopäällikkö Riikka Hakanen kertoo, että nimikkotuotteita käytetään monipuolisesti yrityksen eri toimipisteissä asiakkaiden ilostuttamiseen ja tärkeiden hetkien nostattamiseen.

 

"Konvehtirasiat ovat käytössä molemmissa taloissamme. Versossa ne ovat osana hemmottelupakettia. Niin Yöpuuhun kuin Versoonkin tullaan usein viettämään merkkipäivää, kuten häitä, kihlajaisia ja syntymäpäivää. Onnea-rasioita menee näin paljon. Niin ikään hotellin yhteydessä olevaan fine dining -ravintolaan, ravintola Pöllöwaariin, asiakkaamme tulevat, kun on juhlan aika. Merkkipäiväänsä viettäviä ravintola-asiakkaita muistetaan myös lähtiessä kortilla sekä suklaarasialla", Hakanen kuvailee. 
 
 
"Asiakkaat rakastavat sitä, että heidät huomioidaan. Pienellä eleellä on varsin suuri vaikutus. Koska olemme perheyritys, suosimme mieluusti pientuottajia niin paljon kuin mahdollista."

 

Yöpuu Yhtiön oma suklaalevy on osoittautunut käteväksi tavaksi asiakaskokemuksen parantamisessa. Suklaalevyä on viety hotellihuoneisiin iloiseksi yllätykseksi esimerkiksi kanta- ja vip-asiakkaille. Toisinaan asiakkailla saattaa olla lähdön hetkellä pieniä murheitakin, ja - kuten tunnettua - suklaa on oiva apu harmien karkotuksessa...

 

Yöpuu Yhtiön myyntitiimille suklaalevy on puolestaan ollut keino jättää käynnistään maistuva muistijälki asiakastapaamisilla.

Yoepuun_levy

 

 

 

Tutustu: suklaat omalla pakkauksella

Tutustu Yöpuu Yhtiöön

 

Lisää asiakastarinoita

Pahoittelemme häiriötä.

Hae tuotetta uudestaan

Seuraa meitä Facebookissa