Ole hyvä ja jätä viestisi


Chat-asiakaspalvelumme on avoinna normaalisti arkisin kello 9-15.30

Ole hyvä ja jätä viestisi
Gronlund Palvelut: apua uusasiakashankintaan

Gronlund Palvelut: apua uusasiakashankintaan

Makea markkinointi apuna uusasiakashankinnassakin

 

​Pirkanmaalla jo 30 vuoden ajan toiminut Gronlund Palvelut Oy on yli 120 ammattilaisen siivouspalveluyritys. Puhtaasti paras palvelu syntyy paitsi ammattitaidosta ja luotettavuudesta myös asiakasläheisyydestä ja onnistuneesta kommunikaatiosta. Suklaatilan valmistama oma nimikkosuklaalevy on Gronlund Palveluille näppärä apu arjen asiakaskohtaamisissa.

 

Gronlund_Palvelut_omasuklaaSiivouspalvelualalla haasteita muodostavat muun muassa tiukka hintakilpailu ja henkilöstön toisinaan vaikeakin saatavuus, minkä vuoksi yrityksen on tärkeää huolehtia asiakastyytyväisyydestä ja työnantajabrändistään. Hyvä imago ja luotettavuus versovat samasta maaperästä ja tulevat mitatuiksi kaikissa arjen teoissa ja kohtaamisissa.

 

Gronlund Palveluissa onkin tehty runsaasti kehitys- ja strategiatyötä, jonka tulokset näkyvät tutkitusti päivittäisessä tekemisessä. Esimerkiksi Taloustutkimus Oy:n toteuttamassa Siivouspalveluiden imagot -tutkimuksessa Gronlund Palvelut sai parhaan suositteluindeksin, eli vastaajat olivat kaikkein innokkaimpia suosittelemaan sen palveluita. Lisäksi tamperelaisyritys sai tutkimuksen toiseksi parhaan yleisarvosanan. Tutkituista mielikuvatekijöistä Gronlund Palvelujen vahvimpia ominaisuuksia ovat palvelun laatu, hintataso ja henkilökunnan palveluhalukkuus.

 

Soitto ja suklaa matkaan

 

Suklaatilan yrityksille ja yhteisöille toteuttamat suklaalevyt päätyvät monesti asiakaslahjoiksi ja markkinoinnin makeiksi välineiksi. Imagonrakennustyössä ne tarjoavat helposti lähestyttävän, pehmeän keinon sanoa sanottavansa suklaalla. Oma suklaa on kätevä apu myös erilaisissa muistamisissa ja palkitsemissa. 

 

Toimitusjohtaja Tiina Holopainen kertoo, että Gronlund Palveluilla yrityksen oma pieni suklaayllätys on osoittanut näppäräksi apuriksi etenkin uusasiakashankinnassa.

 

"Suklaa on helppo jättää esimerkiksi asiakaskäynnillä tai lähettää puhelinkeskustelun jälkeen yllätyksenä postitse, jos keskustelusta on jäänyt kiva fiilis."

"Ja suklaa on oikeasti hyvää! Se ei sopisi ajatukseemme lainkaan, että tällainen tuote tilattaisiin jostain Kiinasta", Holopainen virnistää.

 

Gronlund Palveluiden makuvalinnaksi päätyi yli 30 vaihtoehdon joukosta suomalaiseen pirtaan niin mukavasti osuva salmiakkilastuin höystetty maitosuklaa. Levyn takakannessa on kuvalla varustettu tuotteen lyhyt valmistajatarina, joka kertoo levyn syntyneen kotimaisena ammattikäsityönä, niin ikään Pirkanmaalla.

Pahoittelemme häiriötä.

Hae tuotetta uudestaan

Seuraa meitä Facebookissa