Ole hyvä ja jätä viestisi


Chat-asiakaspalvelumme on avoinna normaalisti arkisin kello 9-15.30

Ole hyvä ja jätä viestisi
Varainhankintaa

Varainhankintaa

Lasten harrastustoimintaan liittyvät jokavuotiset varainhankintaprojektit ovat arkea lapsiperheissä. Tarve kerryttää pääomaa esimerkiksi turnausreissuihin tai hallivuokria varten on toki ilmeinen, mutta entä sitten se myyntiartikkeli?

Kertooko myytävä tuote, miksi varoja kerätään? Välittyykö viesti siitä, kuinka tarpeellisesta asiasta on kysymys ja keitä varten työtä tehdään?

Onko tuote innostava? Jopa sellainen, ettei se olisi esimerkiksi muualta ostettavissa? Onko se helppo myydä ja mukava ostaa?

Pakkaus kertoo tarkoituksen

Omalla pakkauspainatuksella toteutettu suklaalevy on persoonallinen ja helposti kauppansa tekevä varainkeruutuote. Pakkauksen painopinnan avulla on helppo viestiä makeasti siitä, mihin ja miksi varoja kerätään.

Pakkauksen takakannessa on lisäksi lyhyt tuotteen valmistajatarina, joka kertoo suklaan olevan kotimaista ammattikäsityötä ja pienvalmistajalta. Meiltä Suklaatilalta.

Oma suklaa on kätevä apu paitsi varainhankintaan myös erilaisiin sisäisiin palkitsemisiin ja yhteistyökumppaneiden muistamiseen.

Tarjoamme yhdistyksille, seuroille, koululuokille tms. yhteisölliseen hyvään varoja kerääville oman suklaalevyn teetättäjille veloituksettoman pakkaussuunnittelun sekä 30 pv maksuehdon.

Tuottoesimerkki

Joukkue myy 500 suklaalevyä
0
euroa kulujen jälkeen

Ota yhteyttä

tomi.jarvenpaa@suklaatila.fi Puh. 050 345 0360

Löytyi 1 tuote.

Näytetään 1-1 yht. 1 tuotteesta
Aktiiviset suodattimet

Seuraa meitä Facebookissa