Ole hyvä ja jätä viestisi


Vastaamme yhteydenottoosi sähköpostitse

Ole hyvä ja jätä viestisi
Saammeko valmistaa lahjanne?

Saammeko valmistaa lahjanne?

Lahjasi on viestisi


Aivan kaikkea et saa suurista tukuista ja kauppaketjujen valikoimista.

Ja hyvä niin.

Mikä tekee lahjasta erityisen? Aivan! Se, ettei samanlaista saa jokaisesta kivijalasta, kulmakaupasta ja tusinasivuilta verkosta.

Sellainen lahja on suomalaisen pienvalmistajan ammattikäsityönä syntynyt tuote. Sen minkä teemme, haluamme tehdä hyvin


Niin yritysten kuin yksityistenkin tekemät sinivalkoiset ostopäätökset ovat meille suomalaisille elintarvikealan pienvalmistajille kullanarvoisia. Olemme myös ylpeitä siitä, mitä me teemme. 

Emme kaihda pieniäkään valmistussarjoja, kun se on asiakkaallemme järkevää ja tärkeää. Meillä yrittäjä vastaa tavallisesti itse firman "vaihteeseen", eikä yhteydenottoja pompotella henkilöltä toiselle. Vastauksen saa kysymällä. 

Pieni porukka tekee tietysti vain sen, minkä ehtii. Kaikkea ei ehdi, eikä pidäkään ehtiä. Siksi yritämme keskittyä olennaisimpaan. Pienvalmistajalta et valitettavasti voi tilata kaikkea maan ja kuun väliltä ekstraherkuilla.

Sen minkä teemme, haluamme tehdä hyvin.Upeita tarinoita, aitoja ihmisiä


Meillä Suklaatilalla, Ylöjärven maaseudun kutsuvassa rauhassa, valmistetaan ammattikäsityönä ja pientuotantona herkkuja, jotka on tarkoitettu tuomaan hyvää mieltä lahjan muodossa. Moni makea saa meillä ympärilleen kustomoidun pakkauksen, sillä samettinen suklaa on mitä mainioin viestinviejä. Kun haluat viestiä tunteella - sano se suklaalla. Eikö markkinointikin saa olla maistuvaa?

Emme me yksin ole.

Yhteistyössä kaltaistemme pienvalmistajien kanssa toteutamme erilaisia herkkulahjakokonaisuuksia. Niiden sisältö tulee omalta pajaltamme sekä ilman välikäsiä tutuilta emänniltä ja isänniltä sekä erikoistuotteita valmistavilta kotimaisilta pienyrityksiltä. Aikaansaannosten takana on upeita tarinoita, oikeita ihmisiä, suomalaisen luonnon puhtautta, perinteisiä työtapoja ja aimo annos rehtiä aitoutta.

Lahjasi on viestisi. Millaisia valintoja sinä haluat tehdä?Palvelemme ilomielin.

Suklaat omalla pakkausilmeellä

Tarvitsetko vain 20? Entä miten olisi 5000? Valmistamme teille suklaat joustavasti niin pieniin kuin suurempiinkin tarpeisiin.

Pienesti tuotettua pakettiin

Me ja hyvät kollegamme, pienet kotimaiset elintarvikevalmistajat, pistämme parastamme, jotta sinun lahjasi erottuu sisältönsä ansiosta.

Pahoittelemme häiriötä.

Hae tuotetta uudestaan

Seuraa meitä Facebookissa